Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Λάθη που πληρώνουν σε Τουρκία και Γερμανία

Προγνωστικά στοιχήματος: Λάθη που πληρώνουν σε Τουρκία και Γερμανία

by admin

Δύο επιλογές από το σημερινό πρόγραμμα για τον Bats, σε αποδόσεις 2.12 και 1.85.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ

Τελικό κυπέλλου Τουρκίας και play off υποβιβασμού Γερμανίας περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Πρώτα πάμε στο Ολυμπιακό Στάδιο Ατατούρκ της Κωνσταντινούπολης, όπου η Μπεσίκτας αντιμετωπίζει την Τραμπζονσπόρ. Σε μια επεισοδιακή σεζόν για τoυς «μαυραετούς», που προχώρησαν σε δύο αλλαγές προπονητών, το σενάριο να κλείσει η χρονιά θετικά είναι ορατό. Μαζί με τον στόχο του κυπέλλου υπάρχει κι η μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη μέσω του πρωταθλήματος, καθώς αυτή την στιγμή η ομάδα του Τοπρακτεπέ είναι 5η στη βαθμολογία και στο -2 από την Μπασακσεχίρ, με μία αγωνιστική να απομένει.

Αντιθέτως, η ομάδα της Τραπεζούντας έχει καθαρίσει την τρίτη θέση και πλέον το μόνο που έχει στο μυαλό της είναι το κύπελλο. Βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς (σε πρωτάθλημα και κύπελλο), και παρότι έχει αποδυναμωθεί στο δεύτερο μισό της σεζόν τελικά έκλεισε πολύ καλά τη χρονιά. Η κατάκτηση του τροπαίου απόψε θα ήταν το επιστέγασμα μιας εξαιρετικής προσπάθειας, και δεν έχει κανέναν λόγο να φοβάται την ασταθή Μπεσίκτας. Άδικο φαβορί οι Κωνσταντινουπολίτες, θα πάμε με την κατάκτηση της Τραμπζονσπόρ στο 2.18 της Fonbet.

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ

Ματς έχουμε και στη Γερμανία και μάλιστα πολύ σημαντικό. Αφού έχασε μέσα από τα χέρια της την παραμονή η Μπόχουμ, τερμάτισε 16η και θα παίξει δύο ματς με τη Φορτούνα για να σώσει το τομάρι της. Έναν βαθμό χρειαζόταν στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, όμως αυτή έκανε βαριές ήττες από Λεβερκούζεν (0-5) και Βέρντερ Βρέμης (4-1). Σίγουρα η ψυχολογία στο Μπόχουμ δε θα είναι κι η καλύτερη, όμως τουλάχιστον μπαίνει ως φαβορί στην σημερινή αναμέτρηση και θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της. Εντός έδρας πάντα παίζει με τους δικούς της όρους και δε φοβάται να ρισκάρει. Κάτι τέτοιο περιμένουμε και σήμερα, αφού πρέπει να κερδίσει για να παέι στη ρεβάνς του Ντίσελντορφ με το προβάδισμα. Θα βοηθήσει κι η Φορτούνα του Χρήστου Τζόλη, που έτσι κι αλλιώς παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και παρότι τερμάτισε 3η στην Zweite Liga, είχε την καλύτερη επίθεση με 72 γκολ. Περίπου στο 1.50 με 1.60 περιμέναμε το over 2,5, στο 1.85 το βρίσκουμε στη Fonbet και δε γίνεται να το αγνοήσουμε.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
20:45

Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ

Κατάκτηση Τραμπζονσπόρ

2.18
BET: 28 units
Μονό
21:30

Μπόχουμ – Φορτούνα Ντίσελντορφ

Over 2,5

1.85
BET: 32 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like