Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Ειδικά και σκόρερ στους μεγάλους τελικούς

Προγνωστικά στοιχήματος: Ειδικά και σκόρερ στους μεγάλους τελικούς

by admin

Πέντε επιλογές από τους τελικούς του FA Cup και του DFB Pokal σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού έχει για σήμερα ο Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ημέρα τελικών κυπέλλου η σημερινή με ευκαιρίες για νταμπλ σε Αγγλία και Γερμανία. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος, ξεκινώντας από το FA Cup. Η Μάντσεστερ Σίτι κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναμετρώνται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης, με αρκετά διαφορετικά δεδομένα αυτή τη φορά. Μπορεί και στις δύο περιπτώσεις η ομάδα του Γκουαρδιόλα να κατέκτησε το πρωτάθλημα, όμως οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρσι πήραν την τρίτη θέση ενώ φέτος τερμάτισαν όγδοοι. Η διαφορά φαίνεται και στο σετ των αποδόσεων με τον άσο στο χαρακτηριστικά χαμηλό (αλλά δίκαιο) 1.30.

Θα πάμε με οδηγό τις προηγούμενες αναμετρήσεις τους στην σεζόν. Η Σίτι κέρδισε και τα δύο ματς πρωταθλήματος με επιβλητικό τρόπο (3-0 εκτός, 3-1 εντός), και με αυτή την άμυνα της Γιουνάιτεντ δύσκολα θα μείνει χαμηλά στο σκοράρισμα. Για αρχή παίρνουμε το over 2,5 της Σίτι στο 2.09 του Betshop. Στην συνέχεια πάμε με τις 22+ τελικές των «πολιτών», επιλογή που φτάνει το 1.93 στην Stoiximan. Μία λιγότερη κατέγραψαν στο «Ολντ Τράφορντ», πέντε παραπάνω στο «Έτιχαντ» και έτσι κι αλλιώς η Γιουνάιτεντ δέχεται πάρα πολλές φάσεις (17,6 ανά ματς στην Premier League). Τέλος, θα ποντάρουμε στο να σκοράρει ο Φόντεν, στο 2.40 της Bet365. Βρίσκεται σε τρομερή φόρμα, αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς και έχει πολύ καλές «σχέσεις» με την ομάδα του Τεν Χαγκ, πετυχαίνοντας τρία γκολ στα προηγούμενα φετινά μεταξύ τους ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Καϊζερσλάουτερν – Λεβερκούζεν

Μεγάλο φαβορί η Σίτι, δεν αντιλέγουμε, αλλά σπάνια βλέπουμε τελικούς με τόσο μεγάλη διαφορά δυναμικότητας όσο στη Γερμανία. Η Καϊζερσλάουτερν ψάχνει το απόλυτο θαύμα κόντρα στην τρομερή Λεβερκούζεν που πάντως δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την χρονιά αήττητη και με τρεμπλ. Το 3-0 από την Αταλάντα στον τελικό του Europa League «πλήγωσε» ψυχολογικά τις «ασπιρίνες», όμως μάλλον θα πεισμώσει την ομάδα του Αλόνσο να κλείσει την σεζόν με μια καλή εμφάνιση κι ένα ακόμη τρόπαιο. Ανούσιο να ποντάρουμε σε νικητή ή γκολ, από την στιγμή που το διπλό δίνεται κάτω από το 1.20.

Μια επιλογή αξίας είναι το να σκοράρει ο Βιρτζ στο 2.62 της Bet365. Αντίστοιχη περίπτωση με τον Φόντεν, ένας νεαρός «μάγος» με τεράστια συνεισφορά στο επιθετικό κομμάτι της Λεβερκούζεν. Με το ροτέισον που κάνει ο Αλόνσο στην επίθεση αλλά και τις πολύ χαμηλές αποδόσεις στους υπόλοιπους επιθετικούς (Σικ, Μπόνιφεϊς, Ιγκλέσιας, Αντλί), μοναδική (σχεδόν) σίγουρη παρουσία στην εντεκάδα μπροστά είναι αυτή του Βιρτζ. Επιπλέον, θα επιλέξουμε και το να μπει γκολ με κεφαλιά στο 2.25 της Novibet. Δυνατή στις στημένες μπάλες η Μπάγερ, έχει και σέντερ φορ καλούς στο εναέριο παιχνίδι, πολύ πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

ΠΗΓΗ

You may also like