Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Βλέπουν μπροστά σε Ασία κι Αφρική

Προγνωστικά στοιχήματος: Βλέπουν μπροστά σε Ασία κι Αφρική

by admin

Ο Γιώργος Μπατσέλας επιλέγει προγνωστικά από τα προκριματικά Ασίας και Αφρικής για το Μουντιάλ 2026.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ιαπωνία – Συρία

Αναμένοντας να έρθει η Παρασκευή και να ξεκινήσει το Euro, πάμε να «ζεσταθούμε» με τέσσερις επιλογές για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Πρώτα πρώτα πάμε στη Χιροσίμα, όπου η Ιαπωνία υποδέχεται την Συρία. Οι «μπλε σαμουράι» έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση στην τρίτη φάση των προκριματικών μετρώντας πέντε νίκες σε ισάριθμα ματς, με γκολ 19-0. Αν και αδιάφορη βαθμολογικά δεν πρόκειται να χαριστεί, απέναντι σε μια Συρία που «καίγεται» για το θετικό αποτέλεσμα. Οι Σύριοι ηττήθηκαν με 1-0 από τη Βόρεια Κορέα και πλέον βρίσκονται στο +1 από την τρίτη θέση, την στιγμή που κατά πάσα πιθανότητα οι Βορειοκορεάτες θα κερδίσουν τη Μιανμάρ. Όσο κι αν προσπαθήσουν, δύσκολα θα πάρουν αυτό που θέλουν σήμερα. Επιλέγουμε το combo 1 & over 3,5 στο 2.10 της Fonbet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μαδαγασκάρη – Μάλι

Στον ένατο όμιλο των προκριματικών της Αφρικής τα πράγματα είναι αρκετά περίπλοκα. Η Μαδαγασκάρη προηγείται βαθμολογικά με απολογισμό 2-0-1, μαζί με τις Κομόρες και την Γκάνα, ενώ το Μάλι και η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία ακολουθούν με μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στην τελευταία θέση βρίσκεται το Τσαντ με τρεις ήττες και μοιάζει ήδη εκτός ανταγωνισμού. Σήμερα αναμετρώνται η Μαδαγασκάρη με το Μάλι σε ένα ματς κομβικής σημασίας και για τους δύο. Από τη μία οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους κάνει σοβαρούς διεκδικητές της πρόκρισης, ενώ οι φιλοξενούμενοι από την άλλη χρειάζονται το τρίποντο για να καλύψουν το χαμένο έδαφος. Με την ασταθή άμυνα που έχει το Μάλι εδώ και αρκετό καιρό (έχει δεχτεί γκολ σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε επίσημα ματς) μοιάζει υπερβολικό το 2.35 της Fonbet για το goal/goal. Ειδικά με την εικόνα που παρουσιάζει η Μαδαγασκάρη τον τελευταίο καιρό.

Ιράν – Ουζμπεκιστάν

Επιστρέφουμε στην Ασία για την αναμέτρηση του Ιράν με το Ουζμπεκιστάν. Αμφότερες οι ομάδες έχουν κλειδώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση των προκριματικών, με τέσσερις νίκες και μία μεταξύ τους ισοπαλία. Ουσιαστικά παίζουν για την πρώτη θέση του ομίλου η οποία δεν έχει κάποια αξία πέρα από το γόητρο. Καθαρά λόγω ποιότητας και έδρας ποντάρουμε στους γηπεδούχους, επιλέγοντας τον άσο στο 1.75 της Stoiximan. Όχι πως οι Ουζμπέκοι θα πέσουν αμαχητί, αλλά το Ιράν ενδιαφέρεται περισσότερο για την… αξιοπρέπειά του και την κατάκτηση των τριών πόντων.

Γκαμπόν – Γκάμπια

Ξαναπάμε στην Αφρική και κλείνουμε με το ματς Γκαμπόν – Γκάμπια. Πρόκειται για μονομαχία του έκτου ομίλου, με τη γηπεδούχο να είναι δεύτερη μετρώντας δύο νίκες και μία ήττα και τη φιλοξενούμενη πέμπτη με μία νίκη και δύο ήττες. Πάντως για την Γκαμπόν και οι δύο νίκες ήρθαν δύσκολα και χωρίς πειστικές εμφανίσεις, ενώ αντιθέτως η Γκάμπια ήταν στο AFCON και έπαιξε αρκετά καλά, ακόμα κι αν δεν πήρε βαθμό σε όμιλο με Σενεγάλη, Καμερούν και Γουινέα. Αδικούνται από τον τίτλο του αουτσάιντερ, γι’ αυτό θα πάμε με το Χ2 στο 1.75 της Fonbet.

Ασία – Προκριματικά Μουντιάλ – 11/06/2024 13:15

Ιαπωνία – Συρία

1 & over 3,5

2,10

Αφρική – Προκριματικά Μουντιάλ – 11/06/2024 16:00

Μαδαγασκάρη – Μάλι

Goal/goal

2,35

Ασία – Προκριματικά Μουντιάλ – 11/06/2024 20:00

Ιράν – Ουζμπεκιστάν

1

1,75

Αφρική – Προκριματικά Μουντιάλ – 11/06/2024 22:00

Γκαμπόν – Γκάμπια

Χ2

1,75

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like