Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Από 1.88 έως 3.75 στο «Γουέμπλεϊ»

Προγνωστικά στοιχήματος: Από 1.88 έως 3.75 στο «Γουέμπλεϊ»

by admin

Όχι μία, όχι δύο αλλά… εννέα επιλογές έχει ξεχωρίσει ο Bats από τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Η ποδοσφαιρική σεζόν τελειώνει με τον τελικό του Λονδίνου μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, και φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε έτοιμα απόψε τα προγνωστικά στοιχήματος. Τις δύο ομάδες χωρίζουν 13 ολόκληρα τρόπαια με τη «βασίλισσα» πολυνίκη του θεσμού (έχοντας μάλιστα τα διπλάσια από τη δεύτερη σε κατακτήσεις Μίλαν) και τους Βεστφαλούς να έχουν στην κατοχή τους μόλις ένα τρόπαιο. Πέρα από την τεράστια διαφορά μεγέθους βέβαια, μεγάλη διαφορά υπάρχει και στην ποιότητα των δύο μονομάχων. Πάντως αυτό που έχει δείξει φέτος στη διοργάνωση η Μπορούσια είναι πως ποτέ δεν πέφτει αμαχητί και θα τα δώσει όλα, ακόμα και σε ένα μεγαθήριο όπως η Ρεάλ.

Τέσσερις σερί τελικοί με σκορ 1-0 και πέντε συνεχόμενοι με λιγότερα από τρία γκολ είναι πολλοί για μια τέτοια διοργάνωση. Ειδικά όταν Ντόρτμουντ και Ρεάλ είναι ομάδες που σκοράρουν με μεγάλη συχνότητα. Το ότι (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) οι «μερένγκες» θα έχουν τον έλεγχο μας προϊδεάζει για έναν υψηλό ρυθμό, την στιγμή που η ομάδα του Τέρζιτς θα ψάξει όσες ευκαιρίες μπορεί από αντεπιθέσεις και στημένες μπάλες. Πάμε λοιπόν με το goal/goal & over 2,5 στο 2.19 του Betshop.

Προγνωστικά στοιχήματος με στατιστικά και ειδικά παικτών

Ως απόρροια αυτού του υψηλού ρυθμού περιμένουμε και αρκετές φάσεις στο παιχνίδι. Η Ντόρτμουντ καταγράφει 13,2 τελικές ανά ματς κατά μέσο όρο ενώ η Ρεάλ φτάνει τις 16,8. Εμείς θα πάμε με τις 27+ τελικές στο 1.90 της Bet365. Όσον αφορά τα ειδικά παικτών, ξεκινάμε με την over 0,5 τελική του Φούλκρουγκ στην εστία, στο 1.88 της Stoiximan. Σίγουρα δε θα είναι και το πιο βατό ματς για τον Γερμανό επιθετικό, όμως πρόκειται για σέντερ φορ που θέλει μισή ευκαιρία για να γίνει επικίνδυνος. Το ίδιο σημείο θα επιλέξουμε και για τον Βαλβέρδε στο 2.15 της Stoiximan. Παίζει παντού στο γήπεδο ο Ουρουγουανός, πατάει περιοχή κι έχει πολύ καλά πόδια οπότε έχει αρκετές πιθανότητες να βρει μια τελική στην εστία.

Μία τελική, είτε εντός είτε εκτός εστίας ψάχνουμε κι από τον Μάατσεν. Αν και αριστερός οπισθοφύλακας ο Ολλανδός ανεβαίνει πολύ στο γήπεδο και είναι σημαντική πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες, αφού μετρά 0,78 σουτ ανά ματς με τη φανέλα των Βεστφαλών. Στο 2.20 τιμάται αυτή η επιλογή από την Bet365. Αξία υπάρχει και στις over 3,5 αποκρούσεις του Κόμπελ, στο 2.06 της WinMasters. Ο Ελβετός «κέρβερος» ήταν καθοριστικός στα ημιτελικά με την Παρί, πραγματοποιώντας οκτώ επεμβάσεις συνολικά στα δύο ματς. Θα έχει αρκετή δουλειά και απόψε, επομένως περιμένουμε να χρειαστεί η συνεισφορά του.

Τρεις ζαριές σε τιμές άνω του διπλασιασμού

Πάμε και σε μερικά πιο ειδικά σημεία από τον τελικό. Θα πάρουμε στο 3.00 της Stoiximan το να σκοράρει κάποιος από τον πάγκο. Αμφότερες οι ομάδες διαθέτουν πολύ σημαντικούς και ποιοτικούς παίκτες μεσοεπιθετικά οι οποίοι δεν ξεκινούν βασικοί, όπως ο Μάλεν, ο Ρόις, ο Μπάινο-Γκίτενς κι ο Μουκοκό για την Ντόρτμουντ, αλλά και οι Χοσέλου, Γκιουλέρ και Μπραχίμ Ντίαθ για τη Ρεάλ. Επίσης, το να μπει γκολ με προσπάθεια έξω από την περιοχή δίνεται σε απόδοση 3.75 από τη Novibet. Από τη μία η Ντόρτμουντ θα δυσκολευτεί σε σχέση με συνήθως να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή, κι από την άλλη η Ρεάλ έχει παίκτες που ειδικεύονται σε αυτό τον τομέα όπως ο Βαλβέρδε, ο Κρόος, ο Καμαβινγκά κι ο Μπέλινγχαμ. Άλλωστε έχει να συμβεί από τον τελικό του 2018, οπότε ήρθε ο καιρός να δούμε και πάλι ένα όμορφο γκολ από απόσταση. Τέλος, θα πάμε και με την επιλογή να ελέγξει ο διαιτητής την οθόνη του VAR στο 2.15 της Stoiximan. Για τελικό Champions League μιλάμε, οπότε κάθε φάση θα ελεγχθεί εξονυχιστικά.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

ΠΗΓΗ

You may also like