Αρχική » Προγνωστικά στοιχήματος: Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

Προγνωστικά στοιχήματος: Αγγλία και Ευρώπη έως 3.75

by admin

Πέντε επιλογές από Premier League, Europa League και Conference League έχει για σήμερα ο Bats.

Προγνωστικά στοιχήματος: Τσέλσι – Τότεναμ

Εξ αναβολής ματς από Αγγλία και ημιτελικά ευρωπαϊκών διοργανώσεων περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με προγνωστικά στοιχήματος σε εξαιρετικές αποδόσεις.

Η Τσέλσι υποδέχεται την Τότεναμ, σε ένα ματς που αμφότερες καίγονται για τη νίκη για να παραμείνουν στους στόχους τους. Η Τσέλσι κυνηγά την 7η Νιούκαστλ και με νίκη σήμερα την φτάνει στο -1, ενώ η Τότεναμ θέλει το τρίποντο για να φτάσει στο -4 από την 4η Άστον Βίλα (με ματς λιγότερο). Με την αστάθεια που παρουσιάζει η ομάδα του Ποτσετίνο, ειδικά στα μεγάλα ματς, αποτελεί έκπληξη το ότι δίνεται φαβορί απόψε. Τα «σπιρούνια» έδειξαν καλά στοιχεία στο ντέρμπι με την Άρσεναλ, παρά την ήττα με 3-2 και θα τα στηρίξουμε με κάλυψη. Πάμε με το combo Χ2 & goal/goal στο 2.30 της Fonbet.

Προγνωστικά στοιχήματος στο Μαρσέιγ – Αταλάντα

Τη διαδικασία των πέναλτι χρειάστηκε η Μαρσέιγ για να αποκλείσει την Μπενφίκα και να βρεθεί στα ημιτελικά του Europa League. Απέναντί της η μεγάλη έκπληξη των προημιτελικών, Αταλάντα, η οποία άφησε εκτός τη Λίβερπουλ με εμφατικό τρόπο. Μιλάμε για δύο αντιπάλους που παίζουν καλό ποδόσφαιρο και ψάχνουν το γκολ, ακόμα κι αν αυτό τους κοστίσει αμυντικά. Αξίζει το over 2,5 στο 1.91 της Stoiximan.

Ρόμα – Λεβερκούζεν

Στο άλλο ματς της διοργάνωσης η Ρόμα αντιμετωπίζει το φαβορί για την κατάκτηση, Λεβερκούζεν. Συνεχίζουν το βιολί τους οι Γερμανοί που απλώς αρνούνται να ηττηθούν, κι έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη απόψε. Ζόρικη αντίπαλος η ομάδα του Ντε Ρόσι, ειδικά στο «Ολίμπικο», οπότε μόνο εύκολο έργο δε θα έχουν οι «ασπιρίνες». Αμφότερες σκοράρουν με ευκολία και θα ψάξουν το γκολ για να πάρουν προβάδισμα από το πρώτο ματς. Τέσσερα σερί goal/goal για τη Ρόμα και τρία σερί για τη Λεβερκούζεν, οπότε θα το πάρουμε κι εδώ στο 1.83 της Fonbet.

Άστον Βίλα – Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ζει ιστορικές στιγμές φτάνοντας στην τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά. Η δυσκολότερη πρόκλησή του στην σεζόν είναι απόψε, στην έδρα της πανίσχυρης Άστον Βίλα. Η ομάδα του Έμερι έχει αποδείξει ότι παίρνει εντελώς σοβαρά τη διοργάνωση και θέλει να φτάσει μέχρι το τέλος, ξεκινώντας με νίκη στο «Βίλα Παρκ». Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα κυριαρχήσει στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας επιθετικά και πραγματοποιώντας πολλές προσπάθειες για γκολ. Γουότκινς, Μπέιλι, Ρότζερς, Ντιαμπί και Ντουράν αποτελούν τις διαθέσιμες επιλογές του Βάσκου τεχνικού για την επίθεση, όμως εμείς θα επικεντρωθούμε στον Ντόουγκλας Λουίζ. Ο Βραζιλιάνος μπορεί να αγωνίζεται ως αμυντικό χαφ, αλλά ανεβαίνει αρκετά και παίρνει προσπάθειες, ενώ μην ξεχνάμε πως συνήθως εκτελεί και τα πέναλτι των «βίλανς». Θα ποντάρουμε στο να πραγματοποιήσει τουλάχιστον μια τελική στην εστία στο 2.60 της Novibet.

Φιορεντίνα – Κλαμπ Μπριζ

Κλείνουμε με τον έτερο ημιτελικό μεταξύ της Φιορεντίνα και της Κλαμπ Μπριζ. Τα προημιτελικά μας προϊδέασαν για δύο πολύ ανταγωνιστικά παιχνίδια, καθώς αφενός οι Ιταλοί ζορίστηκαν πολύ περισσότερο απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν, κι αφετέρου η Μπριζ εντυπωσίασε (παρά τις απουσίες) απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δεδομένου ότι οι Βέλγοι μπαίνουν ως αουτσάιντερ, δύσκολα θα ρισκάρουν παίζοντας ανοιχτά στο «Αρτέμιο Φράνκι». Το κατάφερε η Πλζεν, μπορεί να το καταφέρει κι η ομάδα του Χέιντεν και να πάρει την ισοπαλία που πληρώνει 3.75 στη Novibet.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like