Αρχική » Προγνωστικά: Στήριξη στα βαριά πυροβολικά

Προγνωστικά: Στήριξη στα βαριά πυροβολικά

by admin

Ο Πρόδρομος Πενλόγλου μας καλωσορίζει με δύο δυνατές επιλογές από το αμερικανικό MLS, σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Προγνωστικά: DC Γιουνάιτεντ – Σικάγο Φάιρ

Καλησπέρα σε όλη την στοιχηματική παρέα του koubanezos.gr.Eιναι ιδιαίτερη η χαρά μου που ανήκω και εγώ από σήμερα στην υπέροχη αυτή ομάδα!

Στην παρθενική μας εμφάνιση θα ασχοληθούμε με δύο anytime scorer από το πρωτάθλημα της Αμερικής (MLS ).Πάμε να δούμε τα προγνωστικά που έχω επιλέξει.

Πρώτη μας στάση στο παιχνίδι της DC United με την Σικάγο Φάιρ εκεί όπου επιλέγουμε να σκοράρει το βαρύ πυροβολικό της γηπεδούχου, ο γνωστός από το πέρασμα του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο Κριστιάν Μπεντέκε. Ο Βέλγος επιθετικός έχει ξεκινήσει φανταστικά την σεζόν όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας του με έντεκα γκολ και δεύτερος σκόρερ συνολικά στο πρωτάθλημα. Αποτελεί το σημείο αναφοράς στην επίθεση της DC United και σκοράρει με κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο.

Προγνωστικά στο Πόρτλαντ – Κάνσας Σίτυ

Η δεύτερη μας επιλογή έρχεται από το παιχνίδι ανάμεσα στο Πόρτλαντ με το Κάνσας Σίτυ. Εδώ θα στηρίξουμε την τελευταία χρονικά μεταγραφή του Πόρτλαντ που στοίχισε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, τον Μεξικάνο επιθετικό Ροντρίγκεζ Τζόναθαν. Τον τελευταίο καιρό δείχνει να εγκλιματίζεται όλο και περισσότερο στο σύστημα της ομάδας του έχοντας στα τελευταία πέντε παιχνίδια τέσσερα γκολ και αποτελώντας μια μόνιμη πηγή κινδύνου για τις αντίπαλες άμυνες.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Σκόρερ
02:30

DC Γιουνάιτεντ – Σικάγο Φάιρ

Γκολ Μπεντέκε

2.00
BET: 15 units
Σκόρερ
05:30

Πόρτλαντ – Κάνσας Σίτυ

Γκολ Ροντρίγκεζ

2.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like