Αρχική » Προγνωστικά: Πέφτουν κορμιά στο Μετς

Προγνωστικά: Πέφτουν κορμιά στο Μετς

by admin

Προγνωστικά στο γαλλικό μπαράζ αλλά και Αταλάντα – Φιορεντίνα έχει στη σημερινή του στήλη ο Χοσέ, με παιχνίδι σε χάντικαπ και κάρτες!

Προγνωστικά Μετς – Σεντ Ετιέν

Την ύπαρξη τους παίζουν στο σημερινό παιχνίδι οι δύο ομάδες, με το 2-1 απο το πρώτο ματς να δίνει μικρό πλεονέκτημα στη Σεντ Ετιέν. Το γήπεδο αναμένεται κατάμεστο, η ατμόσφαιρα σίγουρα θα είναι «καυτή» και με βάση την κρισιμότητα της αναμέτρησης, περιμένω το παιχνίδι να πάει στη δύναμη και να επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά των καρτών!

Θα πέσουν κορμιά για τη θέση στα σαλόνια της Ligue 1, με τις κάρτες φυσικά στο over 4,5 να έχουν μεγάλη αξία.

Αταλάντα – Φιορεντίνα

Πανηγυρικό το κλίμα στο Μπέργκαμο, με την Αταλάντα να έχει μια ονειρική χρονιά κατακτώντας το Europa League ενώ εξασφάλισε και μια θέση στο επόμενο Champions League. Απο την άλλη, στη Φιορεντίνα υπάρχει απογοήτευση μετά το χαμένο τελικό απο τον Ολυμπιακό και τώρα θα αρκεστεί στην εκ νέου συμμετοχή στο Conference League. Άδειασαν πλέον οι «βιόλα», με το κλίμα να είναι αρκετά βαρύ. Oι γηπεδούχοι όμως θα επιδιώξουν να κλείσουν με νίκη την σεζόν.

Πάμε δυνατά σε άσο μαζί με -1,0 ασιατικό χάντικαπ.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Κάρτες
18:00

Μετς – Σεντ Ετιέν

Over 4,5 κάρτες

2.00
BET: 15 units
Μονό
19:00

Αταλάντα – Φιορεντίνα

1 (-1,0 ΑΗ)

1.75
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like