Αρχική » Προγνωστικά: Πέφτει η αυλαία και χαρίζουν ταμεία… #TheMagician

Προγνωστικά: Πέφτει η αυλαία και χαρίζουν ταμεία… #TheMagician

by admin

Προγνωστικά Σαββάτου από τον #TheMagician με τις τελευταίες αγωνιστικές σε Γερμανία και Τουρκία, να υπόσχονται μεγάλα κέρδη.

Προγνωστικά: Όλα για την νίκη

Καλημέρα σας. Ένα ένα τα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης ολοκληρώνονται και αρκετοί αγώνες παρουσιάζουν έντονο ενδιαφέρον. Είτε αυτό σημαίνει πρωτάθλημα, είτε ευρωπαϊκό εισιτήριο, ακόμη και σωτηρία, όλα τα παραπάνω μπορούν να λειτουργήσουν υπέρ του παίκτη του στοιχήματος. Πάμε να όμως να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Εκκίνηση χρονικά από τη Γερμανία και την τελευταία αγωνιστική. Η Ουνιόν Βερολίνου είναι 16η με 30 βαθμούς και έχει θέση μπαράζ παραμονής, με την Κολωνία ν’ ακολουθεί στους 27. Στην ισοβαθμία ισχύει πρώτα η διαφορά των γκολ, με την τελευταία να έχει -29 και τους γηπεδούχους -26. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, η Ουνιόν Βερολίνου θέλει αποτέλεσμα, πρώτα για να γλιτώσει τον απευθείας υποβιβασμό και δεύτερον να κυνηγήσει τις ελπίδες της απευθείας παραμονής, προσπερνώντας την Μάιντς, η οποία έχει 32 πόντους (-14 διαφορά τερμάτων). Ούτε η Φράιμπουργκ όμως είναι αδιάφορη. Είναι στην όγδοη θέση με 42 βαθμούς, έναν πίσω από τη Χόφενχάιμ, η οποία κατέχει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και αγωνίζεται εντός με την Μπάγερν Μονάχου. Δεν ευνοείται σε πιθανή ισοβαθμία, οπότε θα πάει και αυτή για την νίκη.

Σημείο: Κρατάω από το ματς το over 2,5 με απόδοση 1.93 στην Stoiximan.

Ψάχνουν βαθμό οι φιλοξενούμενοι

Πάμε στο δεύτερο παιχνίδι που κράτησα από τη Γερμανία. Η Βόλφσμπουργκ με τρεις σερί νίκες ξεμπέρδεψε με τα σενάρια υποβιβασμού. Έχασε από την Μπάγερν Μονάχου την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά αυτό μικρή σημασία έχει. Έχει ξεκινήσει ο προγραμματισμός πλέον για τη νέα σεζόν. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, όπως και καθ΄ όλη την διάρκεια της σεζόν. Τους περιμένω και με αλλαγές στην ενδεκάδα. Η Μάιντς, θέλει ένα βαθμό για να σιγουρέψει την παραμονή, χωρίς να την ενδιαφέρει το ματς της Ουνιόν Βερολίνου, η οποία την απειλεί. Τρέχει σερί οχτώ αγώνων χωρίς ήττα, με τελευταία την νίκη επί της Μπορούσια Ντόρτμουντ εντός έδρας με 3-0. Μπορεί να συνεχίσει το σερί της και να φύγει με το πολυπόθητο βαθμό.

Σημείο: Έχει κάνει υπερπροσπάθεια η Μάιντς και έχει τύχει απέναντι στην αδιάφορη Βόλφσμπουργκ. Κρατάω το Χ2 και over 1,5 με απόδοση 1.72 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Ματς για γερά νεύρα

Προτελευταία αγωνιστική στην Τουρκία. Η Μπασακσεχίρ είναι τέταρτη με 58, η σημερινή αντίπαλος της Τράμπζονσπορ έχει 61 βαθμούς. Ισχύει και εδώ η διαφορά των τερμάτων σε περίπτωση ισοβαθμίας. Ξεκινάμε με το ότι η γηπεδούχος θέλει μόνο νίκη. Για περάσει όμως αυτή στην τρίτη θέση, θέλει νίκη με τρία τέρματα διαφορά. Ακόμα και αυτό να μην γίνει, την τελευταία αγωνιστική η Τράμπζνσπορ αγωνίζεται με εντός με την Ανκαραγκουτσού, η οποία κινδυνεύει με υποβιβασμό και τη βλέπω σφιχτή για ν’ ανοίξει το σκορ. Πέντε σερί νίκες έχουν οι γηπεδούχοι, που στην έδρα τους είναι και επιθετικοί και αποτελεσματικοί. Επίσης οι φιλοξενούμενοι έχουν να σκέφτονται και τον τελικό κυπέλλου σε πέντε μέρες, όπου θ’ αντιμετωπίσουν την Μπεσίκτας.

Σημείο: Επιλογή ο άσος με απόδοση 2.65 στην Novibet.

Βολική ισοπαλία

Στο Καϊσέρισπορ – Κόνιασπορ η ισοπαλία είναι ίσως καλή λύση. Στους 41 βαθμούς οι γηπεδούχοι (13η θέση), στους 40 οι φιλοξενούμενοι (14η θέση). Στην έναρξη της αγωνιστικής, τρεις θέσεις κάτω με 37 έχουν δύο ομάδες που μπορούν ν’ απειλήσουν και μέχρι στιγμής υποβιβάζονται. Αμφότερες οι ομάδες έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας καθώς πρέπει αρκετές ομάδες να κερδίσουν ώστε να κινδυνέψουν την τελευταία αγωνιστική. Επιπλέον η Καϊσέρισπορ έχει την τέταρτη θέση με τις περισσότερες εντός έδρας ισοπαλίες (7), ενώ αντίστοιχα η Κόνιασπορ την δεύτερη στις εκτός έδρας (8).

Σημείο: Ψυλλιασμένοι φυσικά οι μπουκ, κρατάω την ισοπαλία στο 2.50 της Novibet.

Προγνωστικά: Ματς μισή κατηγορία

Συνεχίζω με το Ανκαραγκουτσού – Πεντικσπόρ. Αγώνας μισή κατηγορία και για τους δύο μονομάχους. Η γηπεδούχος ομάδα μόλις μία φορά (εκτός έδρας με την Μπεσίκτας) δεν σκόραρε στους τελευταίους δέκα αγώνες. Πολύ καλύτερη στο σπίτι της όπου έχει μαζέψει τους 26 από τους 39 βαθμούς της. Δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού η Ανκαραγκουτσού, στο -2 η Πεντικσπόρ από τη σωτηρία. Με δύο σερί νίκες η τελευταία συνεχίζει να ελπίζει. Επικράτησε εκτός της 10ης Ανταλιασπόρ (2-1) και της 8ης Ριζεσπόρ εντός έδρας με 2-1. Την τελευταία αγωνιστική έχει θεωρητικά βατό ματς με την Γκαζιαντέπ, που δίνει μάχη και αυτή για παραμονή. Βρήκε δίχτυα στα πέντε τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Σημείο: Δεν αρκεί στους φιλοξενούμενους η ισοπαλία. Κρατάω το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.95 στην Stoiximan.

Ο θάνατός σου η ζωή μου

Άλλο ένα ζευγάρι που παίζεται η κατηγορία. Η Γκαζιαντέπ με το εμφατικό 6-1 στην έδρα της Αδάνα Ντεμίρσπορ, βγήκε έστω και οριακά (+1) από την επικίνδυνη ζώνη. Δεύτερη νίκη στα τέσσερα τελευταία και πέμπτος σερί αγώνας όπου σκοράρει. Με ήττα μπλέκει πολύ στα σενάρια υποβιβασμού, αντίθετα με θετικό αποτέλεσμα, μπορεί να παραμείνει με το 1,5 πόδι στη μεγάλη κατηγορία. Η Καραγκιουμρούκ πάλεψε με τους πρωταθλητές της Γαλατασαράι, αλλά ηττήθηκε 2-3 με γκολ στο 90′. Σε 18 εκτός έδρας αναμετρήσεις μόλις μια φορά δεν δέχτηκε τέρμα και αυτό έλαβε χώρα την δεύτερη αγωνιστική. Έκτοτε σε 17 αναμετρήσεις έχει μόλις μία νίκη, ενώ μετράει πέντε σερί goal/goal και over 2,5 στο πρωτάθλημα. Κρισιμότατος ο σημερινός αγώνας και πρέπει να σκοράρει.

Σημείο: Επιλογή το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.10 στην Stoiximan.

Προγνωστικά: Με οδηγό τα γκολ

Πάμε Βέλγιο. Πιο συγκεκριμένα στο δεύτερο όμιλο, με τις ομάδες που τερμάτισαν από την 7η έως και την 12η θέση. Εκεί μόνο η πρωτιά δίνει σε αγώνα μπαράζ ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τη θέση αυτή έχει κλειδώσει η Γάνδη. Οι υπόλοιπες είναι ασφαλείς, αγωνιζόμενες συλλέγοντας εμπειρίες. Η Βέστερλο λοιπόν σε αυτούς τους επτά αγώνες, έχει την χειρότερη άμυνα, δεν έχει νίκη και τέσσερα από αυτά τα ματς, ολοκληρώθηκαν με τουλάχιστον τέσσερα τέρματα. Πάλι καλά δηλαδή που δεν κινδυνεύει με υποβιβασμό, καθώς έχει μια από τις χειρότερες άμυνες της κατηγορίας. Η Μαλίν έδωσε οχτώ αγώνες σ’ αυτό το γκρουπ. Εκτός από το ματς με την «σφιχτή» Σταντάρ Λιέγης, μετράει επτά over 2,5 και πέντε goal/goal και over 3,5. Δεύτερη πίσω από τη Γάνδη, περισσότερο τιμητική θα είναι η όγδοη θέση.

Σημείο: Χωρίς άγχος οι δύο ομάδες, αν και η Μαλίν είναι καλύτερη ομάδα. Πρώτο σημείο το over 1,5 γκολ της Μαλίν στο 1.98 και δεύτερο το over 3,5 με απόδοση με απόδοση 2.42 στην Stoiximan.

Ντέρμπι στο φινάλε

Κλείνω τα σημερινά προγνωστικά με την τελευταία αγωνιστική στην Πορτογαλία. Η Μπράγκα είναι τέταρτη με 68 βαθμούς, στους 69 είναι η Πόρτο, με το σημερινό νικητή να κερδίζει εισιτήριο για το Europa League. Ωστόσο οι «δράκοι», έχουν ακόμα μια τελευταία ζαριά, καθώς στις 26 του μήνα, παίζουν τελικό κυπέλλου απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Σήμερα περιμένω λίγο ξύλο παραπάνω, καθώς τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν πάντα ένταση. Επιπλέον αυτού, διαιτητής θα είναι ο Νούνο Αλμέιδα, ο οποίος έχει δείξει εννέα κόκκινες σε 18 παιχνίδια! Αν προσθέσουμε την σπουδαιότητα του αγώνα και το πάθος που βγάζουν οι δύο ομάδες, με οδηγούν να ποντάρω σε κάρτες.

Σημείο: Θα κρατήσω το over 0,5 κόκκινη κάρτα, απόδοσης 2.55 στην Stoiximan.

Καλή επιτυχία.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

ΠΗΓΗ

You may also like