Αρχική » Προγνωστικά μπασκετ: Λάθος όριο διπλασιασμού!

Προγνωστικά μπασκετ: Λάθος όριο διπλασιασμού!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από τον πρώτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Το επιβεβαίωσε σε 5/7 φέτος

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Μετά από ένα άκρως ελληνικό Final 4, επιστρέφουμε στις εγχώριες διοργανώσεις, όπου, για ακόμη μια σεζόν, θα απολαύσουμε τις δύο καλύτερες ομάδες της χώρας να παλεύουν για τον τίτλο του πρωταθλητή. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθώ με τον πρώτο τελικό της σειράς, που θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ.

Η αλήθεια είναι πως οι εταιρείες είχαν πολύ χρόνο να προετοιμαστούν και μας προσφέρουν πληθώρα επιλογών στο σημερινό παιχνίδι. Φυσικά αυτό είναι δίκοπο μαχαίρι, αφού μπορούμε πολύ εύκολα να παρασυρθούμε, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε τα value σημεία που προκύπτουν. Πάμε όμως στο αγωνιστικό κομμάτι…

Ο Παναθηναϊκός έχει την ψυχολογία με το μέρος του μετά την κατάκτηση της Euroleague, αλλά η πίεση απέναντι στον Ολυμπιακό παραμένει στις εντός συνόρων διοργανώσεις. Η ομάδα του Μπαρτζώκα έχει ήδη επικρατήσει σε Σούπερ Καπ και Κύπελλο Ελλάδας. Από τη μία λοιπόν έχουμε το κίνητρο της ανάκτησης των σκήπτρων του πρωταθλήματος και από την άλλη το κίνητρο να αποδείξουν ότι είναι ακόμα εδώ παρά την τρίτη θέση στο Final 4. Εκεί που σίγουρα υπερέχει ο Παναθηναϊκός είναι στον παράγοντα της έδρας, αλλά και στο βάθος του ρόστερ. Ο τραυματισμός του Φαλ, σε συνδυασμό με το κλείσιμο των αλλαγών στην εξάδα των ξένων, αφήνει τον Μπαρτζώκα με κλασικό σέντερ τον Μιλουτίνοφ και τους Πετρούσεφ και Παπανικολάου να ανεβαίνουν θέσεις για να καλύψουν τα κενά. Θεωρώ ότι θα δούμε τον Παναθηναϊκό να δίνει σουτ στον Ολυμπιακό, ενώ οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να τρυπήσουν την άμυνα των γηπεδούχων με τους Μιλουτίνοφ, ΜακΚίσικ και Γκος, εκτός από τα τρίποντα των Πίτερς και Κάνααν.

ΜακΚίσικ και Γκος θα επιδιώξουν επαφές και εδώ έρχεται το δια ταύτα της σημερινής στήλης. Επιλέγω το over 10,5 στις εύστοχες ελεύθερες βολές του Ολυμπιακού. Μιλάμε για μια ομάδα που επιβεβαίωσε αυτό το όριο σε 5/7 φετινά ντέρμπι. Δεν τα κατάφερε μόνο στο 54-66 του ΣΕΦ με 4/16 βολές (!) και στην πρεμιέρα της Euroleague που σούταρε 15/32 τρίποντα, άρα στηρίχτηκε στο μακρινό του σουτ. Επιπλέον, μιλάμε για μια ομάδα με 12,8 εύστοχες βολές στα παιχνίδια της Euroleague. Συνεπώς, θεωρώ πως το όριο θα έπρεπε να είναι λίγο παραπάνω και θα τιμήσω το διπλασιασμό του over.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός over 10,5 εύστοχες βολές

1.93
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like