Αρχική » Προγνωστικά μπασκετ: Βάσω… πλήρωσέ μας!

Προγνωστικά μπασκετ: Βάσω… πλήρωσέ μας!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από τον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με οδηγό τον πρώτο τελικό

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Άνετα πληρωθήκαμε στον πρώτο τελικό της σειράς, αφού οι βολές του Ολυμπιακού πρασίνισαν αρκετά λεπτά πριν το τέλος. Στα σημερινά προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθώ με τον δεύτερο αγώνα της σειράς, που μεταφέρεται στο ΣΕΦ.

Με μεγάλο ενδιαφέρον ξεκίνησαν οι τελικοί της φετινής Basket League, αφού ο Ολυμπιακός, που σύμφωνα με τις στοιχηματικές ήταν το αουτσάιντερ, έκανε το μπρέικ μέσα στο ΟΑΚΑ. Πλέον, του φτάνει να εκμεταλλευτεί την έδρα του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μπαρτζώκα φάνηκε να πατάει καλύτερα στο γήπεδο. Ο Παναθηναϊκός είχε μείνει στο Βερολίνο. Έμεινε πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να κάνει κάποιο μεγάλο ξέσπασμα για να διεκδικήσει τη νίκη.

Στα δικά μου μάτια, ήταν κομβική η κακή διαχείριση των γηπεδούχων στα φάουλ τους. Χαρακτηριστικό ήταν το γεγονός, ότι στο πιο παραγωγικό δεκάλεπτο του Ολυμπιακού, το δεύτερο, ο Παναθηναϊκός είχε ένα ομαδικό φάουλ στα πρώτα 9:20! Θεωρώ λοιπόν πως ο Αταμάν θα έχει πολλά να πει στους παίκτες του σχετικά με αυτό.

Η λογική του σημερινού πονταρίσματος δεν απέχει πολύ από αυτό το σκεπτικό. Στο πρώτο ματς έγιναν 46 φάουλ. Το line για το σημερινό παιχνίδι είναι στο 38,5. Πιστεύω πως οι δυο ομάδες θα παίξουν δυνατά, θα παρακολουθήσουμε ένα ματς με αρκετές επαφές και η αλήθεια είναι πως δεν είμαι σίγουρος για το τρόπο που θα το διαχειριστεί η πρώτη διαιτητής της αναμέτρησης. Αυτό που εύχομαι είναι να σφυρίξει πάνω από 38,5 φάουλ… Πλήρωσέ μας, Βάσω!

Greek Basket League – 05/06/2024 21:00

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Ολυμπιακός over 10,5 εύστοχες βολές

1,93

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like