Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Το «τελειώνει» η Μπεσίκτας στο 2.27!

Προγνωστικά μπάσκετ: Το «τελειώνει» η Μπεσίκτας στο 2.27!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Μανίσα – Μπεσίκτας έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Για το «break» η Μπεσίκτας!

Καλησπέρα σε όλους. Μετά το χαμένο combo στο ματς της Αναντολού Εφές με την Τουρκ Τέλεκομ, επιστρέφουμε πάλι με αγώνα από τα Playoffs του τουρκικού πρωταθλήματος, αλλά εστιάζουμε στο Game 2 της σειράς Μανίσα-Μπεσίκτας. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας.

Με κυριαρχική εμφάνιση στο πρώτο ματς της σειράς, η Μπεσίκτας κατάφερε να πανηγυρίσει εύκολη νίκη με 92-74 επί της Μανίσα και έτσι έκανε το 1-0 στη σειρά με… φόντο τα ημιτελικά των Playoffs. Το σύνολο του κόουτς Αλιμπίγιεβιτς, ο οποίος ανανέωσε με την Μπεσίκτας, είχε σε καλή βραδιά τον Ντέρεκ Νίνταμ, ο οποίος σταμάτησε στους 23 πόντους, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Τζόνα Μάθιους που πρόσθεσε ακόμη 21 πόντους με τη σειρά του. Οι «Αετοί» δεν αντιμετωπίζουν κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα παραταχθούν πλήρεις ξανά.

Η Μανίσα από την άλλη μεριά, μετά το σπουδαίο της κατόρθωμα να μπει στα Playoffs, περίμενε καλύτερη εμφάνιση στο Game 1, ωστόσο αυτή δεν ήρθε, καθώς σε όλο το ματς η αντίπαλός της εκμεταλλευόταν τα αμυντικά της λάθη. Κορυφαίος για τους ηττημένους ήταν ο Τζέιμς Άντερσον, ο οποίος σημείωσε 16 πόντους και κατέβασε 6 ριμπάουντ. Ο μόνος που στάθηκε με αξιώσεις στο πλευρό του ήταν ο Ντάρον Ράσελ που είχε 14 πόντους και 6 ασίστ. Στα αγωνιστικά νέα, μένει να δούμε εάν ο προπονητής της Μανίσα, Ααχμέρ Καντεμίρ, αφήσει ξανά εκτός αποστολής τον Ρόμπερσον.

Η Μπεσίκτας δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει στην έδρα της Μανίσα και για να δείξει τα «δόντια» της ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, θα πρέπει να… καθαρίσει με ένα «break» τη σειρά. Οι «Αετοί» έχουν τον πρώτο λόγο, ωστόσο επειδή η Μανίσα φέτος όλη τη χρονιά ήταν πολύ σκληρό «καρύδι», θεωρούμε πως το διπλό δεν είναι και τελείως βατό. Τα αμυντικά προβλήματα των γηπεδούχων δεν γίνεται να διορθωθούν μέσα σε δυο ημέρες, οπότε εμείς θα στηρίξουμε τους φιλοξενούμενους με το χάντικαπ των 4,5 πόντων συνδυαστικά με το over 156,5 πόντων στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.27.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
20:30

Μανίσα – Μπεσίκτας

2 (+4,5) & over 156,5

2.27
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like