Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Οι σταθερές αξίες πληρώνουν στο 2.40!

Προγνωστικά μπάσκετ: Οι σταθερές αξίες πληρώνουν στο 2.40!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Κυριαρχεί στο «ζωγραφιστό» η Φενέρ στο 2.40!

Καλημέρα σε όλους. Η ώρα του Final-4 έφτασε και εμείς θα εστιάσουμε στον πρώτο ημιτελικό του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε (19:00) και στις ευκαιρίες που παρουσιάζονται σε κάποια ειδικά παικτών. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας.

Τα ψέματα τελείωσαν. Το Final-4 κάνει τζάμπολ με μια σπουδαία μάχη ανάμεσα σε δυο ομάδες που έχουν «δίψα» για τη διάκριση, η καθεμία για τους δικούς της λόγους. Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε έφτασαν στο Βερολίνο μετά από συγκλονιστικές μάχες που κρίθηκαν σε Game 5 κόντρα σε Μακάμπι και Μονακό αντίστοιχα. Οι «πράσινοι» επιστρέφουν μετά από 12 χρόνια σε Final-4 σε μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν που έκανε εκκίνηση από… το μηδέν.

Σε μια τέτοιου είδους αναμέτρηση όλα… παίζονται και έτσι εγώ θα ασχοληθώ με κάποια ειδικά παικτών. Το «τριφύλλι» έχει ξεκάθαρους ρόλους στην επίθεση του με το παιχνίδι του πολλές φορές να γίνεται μονοδιάστατο έχοντας πρωταγωνιστές κυρίως τους Ναν, Σλούκα, Λεσόρ και στη συνέχεια υπάρχει λιγότερη εμπιστοσύνη στο ροτέισιον.

Η άμυνα των Τούρκων έχει δείξει πως μπορεί να βάλει πολλά «ερωτηματικά» στους αντιπάλους της, όποτε θα πάμε με κάποια «τρανταχτά» μειονεκτήματα των «πράσινων», τα οποία καλούνται να εκμεταλλευτούν οι παίκτες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους για το εισιτήριο στον τελικό.

Ο Ματίας Λεσόρ θα βρει μπροστά του τον Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος παρά την απουσία του από τα περισσότερα παιχνίδια των Playoffs, έχει την ικανότητα να φθείρει τον Γάλλο σέντερ, ο οποίος σίγουρα θα θέλει να προστατευθεί από γρήγορα φάουλ, καθώς ο κόουτς Αταμάν δεν δείχνει να εμπιστεύεται τους υπόλοιπους ψηλούς για πολλά λεπτά στο παρκέ. Βατό θεωρώ το όριο πόντων του, ωστόσο θα το πάρω στο 10+ πόντους συνδυάζοντάς το με μια ακόμη… σταθερή αξία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Αυτή είναι το 12+ πόντοι του Νάιτζελ Χέιζ Ντέιβις, ο οποίος θα πάρει πολύ ώρα συμμετοχής, καθώς αποτελεί βασικό πόλο τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα της ομάδας, με τον Παναθηναϊκό να μην έχει δείξει καλές αντιδράσεις στο μαρκάρισμα παικτών που μπορούν να είναι επιθετικοί στο ριμπάουντ, ικανοί στο ανοιχτό γήπεδο, και έμπιστοι στο ελεύθερο τρίποντο.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
19:00

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Τ. Μότλεϊ 10+ πόντοι & Χ. Ντέιβις: 12+ πόντοι

2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like