Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Λογικό ποντάρισμα σε αξία διπλασιασμού!

Προγνωστικά μπάσκετ: Λογικό ποντάρισμα σε αξία διπλασιασμού!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Αρμάνι Μιλάνο – Μπρέσια έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Στο διπλασιασμό το φαβορί;

Καλησπέρα σε όλους. Μετά τους ημιτελικούς του Final-4 της Euroleague, στρέφω την προσοχή μου στον πρώτο αγώνα για τα ημιτελικά των Playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Αρμάνι Μιλάνο και την Μπρέσια. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας.

Μπορεί να ξεκίνησε με ήττα στα Playoffs του ιταλικού πρωταθλήματος η Αρμάνι, ωστόσο στη συνέχεια… σοβαρεύτηκε και ξεπέρασε με 3-1 το εμπόδιο της Τρέντο. Στο τελευταίο ματς, το σύνολο του Ετόρε Μεσίνα επιβλήθηκε 87-69 στην έδρα της Τρέντο, έχοντας ως κορυφαίους τους Νέιπερ με 14 πόντους και Μέλι με 13 πόντους και 10 ριμπάουντ. Στα ημιτελικά όμως πέρασε με εμφατικό τρόπο η Μπρέσια, η οποία… σκούπισε την Πιστόια στη σειρά και μάλιστα στο πρόσφατο και τελευταίο μεταξύ τους ματς, επικράτησε 98-77 στην έδρα της. Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο ΝτεΛα Βάλε με 28 πόντους, ενώ άξιοι συμπαραστάτες του ήταν οι  Ακέλε και Μπέρνελ που πρόσθεσαν από 15 πόντους έκαστος.

Το Μιλάνο παρά την αποτυχημένη του, όπως αποδείχθηκε, πορεία στη φετινή Euroleague, θέλει να κλείσει επιτυχημένα τη σεζόν και αυτό θα γίνει με την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στα τελευταία ματς, η ομάδα του Μεσίνα φαίνεται πως επιλέγει τον γρήγορο ρυθμό και το μπάσκετ με πολλές κατοχές, κάτι που εκμεταλλεύεται άλλωστε με το βάθος που έχει στο ρόστερ κόντρα σε χαμηλότερης δυναμικής ομάδες. Στον αντίποδα, η Μπρέσια ένα ένα «μείγμα» ταλαντούχων και έμπειρων παικτών, με τον ΝτεΛα Βάλε να είναι το σημείο αναφοράς στην επιθετική της λειτουργία, ενώ σιγά σιγά βρίσκει το ρόλο του και ο πρώην «πράσινος», Κένι Γκάμπριελ.

Θεωρώ πως η Αρμάνι πρέπει να δείξει τα «δόντια» της από το πρώτο ματς της σειράς και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση στους τελικούς του πρωταθλήματος. Η συνταγή νομίζω θα παραμείνει ίδια με αυτή των τελευταίων παιχνιδιών της και για αυτό το λόγο θα επιλέξω τη νίκη της ομάδας του Μεσίνα συνδυαστικά με το over 151,5 που πληρώνει στον διπλασιασμό.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
21:45

Αρμάνι Μιλάνο – Μπρέσια

1 & over 151,5

2.00
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like