Αρχική » Προγνωστικά μπάσκετ: Η Μπαρτσελόνα αντιδρά στο 2.52!

Προγνωστικά μπάσκετ: Η Μπαρτσελόνα αντιδρά στο 2.52!

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσλεόνα έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Άμεση αφύπνιση για τους «Μπλαουγκράνα»

Καλημέρα σε όλους. Η αγωνία κορυφώνεται στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο και εμείς επιστρέφουμε δυναμικά με μία… συνδυαστική επιλογή από το Game 2 του «El Clasico» για τα playoffs της ACB. Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας από τη δεύτερη «μάχη» της Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στην Μπαρτσελόνα (31/05, 21:30).

Μετά τη… σφαλιάρα στο χαμένο τελικό του φετινού Final-4 της Euroleague κόντρα στον Παναθηναϊκό, η «Βασίλισσα» έστρεψε την προσοχή της στα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος και κατάφερε να βγάλει αντίδραση, επικρατώντας με το εμφατικό 97-78. Κορυφαίος για τους «μερέγχες» ήταν ο Φακούντο Καμπάτσο που έφτασε στο double-double με 20 πόντους και 10 ασίστ, ενώ επάξια στο πλευρό του στάθηκε ο Έντι Ταβάρες με 18 πόντους και 15 ριμπάουντ. Οι Μαδριλένοι έδειξαν αποφασισμένοι να… καθαρίσουν την Μπαρτσελόνα σε αυτή τη σειρά και να φτάσουν ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του 36ου πρωταθλήματος στην ιστορία τους.

Από την άλλη μεριά όμως, η Μπαρτσελόνα μετά την ανατροπή που της έκανε ο Ολυμπιακός για τα playoffs της Εuroleague και τον αποκλεισμό της μέσα στη Βαρκελώνη, αναζητούσε αντίδραση μέσω των playoffs του πρωταθλήματος. Αυτή δεν ήρθε ποτέ, καθώς οι «Μπλαουγκράνα» παρουσίασαν πάρα πολλά προλήματα στην αμυντική τους προσέγγιση και άφησαν το δίδυμο Καμπάτσο-Ταβάρες να κάνει… όργια στο παρκέ. Αυτός που ξεχώρισε στο ματς αυτό για τους Καταλανούς ήταν ο Νίκολας Λαπροβίτολα με 13 πόντους, ενώ 12 πόντους πρόσθεσε ο Γουίλι Ερνανγκόμεθ. Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου έχει αδικήσει πολύ την εικόνα της την τελευταία περίοδο, ωστόσο έχει την ποιότητα να αντιδράσει, αρχής γενομένης από το σημερινό ντέρμπι στο «WiZink Center».

Μόνο αμφίρροπο δεν ήταν το πρώτο μεταξύ τους ματς, κάτ που μας βάζει σε υποψίες για την εξέλιξη του Game 2. Σαφώς η Ρεάλ είναι… πεινασμένη μετά το χαμένο τελικό της Euroleague, ωστόσο η Μπαρτσελόνα παίζει ένα από τα τελευταία χαρτιά της για τη χρονιά. Φέτος, η «Βασίλισσα» υπερτερεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις (5-2) και για αυτό εμείς δεν θα πάμε με το… ξερό διπλό, αλλά με το χάντικαπ των 7,5 πόντων στην Μπαρτσελόνα, συνδυαστικά με το over 80,5 πόντων για τους φιλοξενούμενους.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
21:30

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα

2 (+7,5) & Μπαρτσελόνα: over 80,5

2.52
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like