Αρχική » Προγνωστικά: Κύπελλο στην Τραπεζούντα με 4.30

Προγνωστικά: Κύπελλο στην Τραπεζούντα με 4.30

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος έχει προγνωστικά για τον τελικό Κυπέλλου Τουρκίας και ποντάρει σε δύο επιλογές στο 2.10 και στο 4.30.

Προγνωστικά: Αξίζει κάτι η Τραμπζονσπόρ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη ημέρας με ανάλυση στον τελικό Κύπελλου της Τουρκίας και δύο picks από την αναμέτρηση της Κωνσταντινούπολης ανάμεσα σε Μπεσίκτας και Τραμπζονσπόρ. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά.

Τελικός λοιπόν, σε ένα γεμάτο γήπεδο με κόσμο και των δύο. Ένα ματς που κρίνει πολλά για δύο ομάδες που πέρασαν μαρτυρικά φέτος και που ένα Κύπελλο θα τους σώσει την χρονιά. Οι «αετοί» έπεσαν σε παγίδες και η έλευση του Σάντος παραλίγο να τους καταστρέψει. Ο Πορτογάλος διέλυσε την ομάδα και ουσιαστικά προσπάθησε να παίξει το στυλ ποδοσφαίρου που διδάσκει αλλά πλέον δε λειτουργεί. Ο υπηρεσιακός Οκτά έδωσε λύσεις και ανέβασε την ψυχολογία του συνόλου. Μάλιστα η ισοπαλία του προηγούμενου Σαββάτου κάνει αμφίβολη την ευρωπαϊκή έξοδο από το πρωτάθλημα οπότε το Κύπελλο μοιάζει ιδανική διέξοδος.

Από την άλλη η ομάδα, της Τραπεζούντας πέρασε από πολλά κύματα. Η εικόνα της είχε μεταπτώσεις, ο Αβτσί έψαχνει λύσεις συνεχώς στο ρόστερ και οι μεταγραφές άργησαν να βοηθήσουν. Έχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, παίκτες όπως Ονουάτσου που δίνουν μεγάλο βάθος στην επίθεση. Υπάρχει και ελληνικό άρωμα με τη παρουσία του Φούντα ενώ στην αμυντική γραμμή μπορεί να δέχεται εύκολα φάσεις όμως υπάρχει και εκεί ποιότητα. Μάλιστα, έχει εξασφαλίσει την ευρωπαϊκή έξοδο στα προκριματικά του Europa League ως τρίτη ενώ οι οπαδοί της θέλουν ένα τρόπαιο και ειδικά μετά από αυτά που άκουσε ο σύλλογος μετά τα επεισόδια με τη Φενέρμπαχτσε.

Στα στοιχηματικά η αξία είναι στην Τραμπζονσπόρ. Η Μπεσίκτας δεν αξίζει κάτι φέτος, αμυντικά μπάζει και μπορεί το σύνολο του Αβτσί να το κατακτήσει, σε απόδοση αουτσάιντερ στο 2.10. Στα ειδικά αξίζει το γκολ της Τραμπζονσπόρ σε κάθε ημίχρονο αφού μοιάζει η άμυνα της Μπεσίκτας αρκετά ευάλωτη.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
20:15

Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ

Κατάκτηση Τραμπζονσπόρ

2.10
BET: 25 units
Ειδικό
20:15

Μπεσίκτας – Τραμπζονσπόρ

Τραμπζονσπόρ γκολ και στα δύο ημίχρονα

4.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like