Αρχική » Προγνωστικά: Κόντρα στη συνθήκη για το 2.40

Προγνωστικά: Κόντρα στη συνθήκη για το 2.40

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με προγνωστικό «λάτιν» από το Φλουμινένσε – Σέρο Πορτένιο και βγάζει… 2.40.

Προγνωστικά: Μεγάλη αξία στην κόντρα

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη με μεταμεσονύχτια επιλογή απόψε αλλά και με άρωμα Ελλάδας στο Copa Lipertadores με την αναμέτρηση ανάμεσα σε Φλουμινένσε και Σέρο Πορτένιο. Πάμε να δούμε αμέσως τι έχουμε ξεχωρίσει στα προγνωστικά.

Πέμπτη αγωνιστική για το Copa Lipertadores ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται σε άλλους κόσμους. Οι γηπεδούχοι της «Φλου» πραγματοποιούν κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας καθώς είναι στη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει άμεσα να πάρουν περισσότερους βαθμούς. Η εικόνα τους τελευταία είναι άσχημη, δεν απειλούν ιδιαίτερα και ο Ντινίζ καλείται να αλλάξει την κατάσταση άμεσα. Στα προβλήματα προστέθηκαν και διάφορες κομβικές απουσίες που κάνουν το έργο ακόμα πιο δύσκολο. Πάντως στα εκτός συνόρων είναι καλή και άνετη έχοντας πλεονέκτημα για την πρώτη θέση στον όμιλο. Ωστόσο σε όλα της τα παιχνίδια δεν έβγαλε κάποια επιθετική σιγουριά ούτε αναπτύσσεται ιδιαίτερα καλά στο χώρο.

Η Σέρο από την άλλη του Μανόλο Χιμένεθ είναι σε καλή κατάσταση. Η πορεία της στον όμιλο σε καμία περίπτωση δεν είναι άσχημη και με έναν βαθμό βάζει πλώρη για την φάση των δεκαέξι. Παίζει σκληρή άμυνα, ιδίως εκτός έδρας και απόψε θα πάει με σκοπό να πάρει βαθμούς με κατενάτσιο αφού η ισοπαλία θα είναι ιδανικό σενάριο μίας και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Κόλο – Κόλο και η Αλιάνσα πάει στο Μαρακανά άρα με νίκη της τότε λογικά θα προκριθεί.

Ο άσος δεν έχει αξία σαν απόδοση. Η Σέρο και ο Μανόλο μπορούν να βάλουν αρκετά δύσκολα στους παίκτες του Ντινίζ ενώ μία ισοπαλία δεν θα χάλαγε ιδιαίτερα την Φλουμινένσε που πρέπει να κάνει εντός των συνόρων το restart για να μη ζήσει… κακές καταστάσεις. Το Χ2 σε του 2.40 που βρίσκουμε έχει αξία και το επιλέγουμε.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
01:00

Φλουμινένσε – Σέρο Πορτένιο

Χ2

2.40
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like