Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Τελικός στο 1.95 και 4.33

Προγνωστικά Κληματσούδας: Τελικός στο 1.95 και 4.33

by admin

Παναθηναϊκός – Άρης στον τελικό Κυπέλλου, με τα γκολ να ξεχωρίζουν σε αποδόσεις 1.95 και 4.33.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Η Λεβερκούζεν φέτος έδωσε συνολικά 52 αναμετρήσεις. Ηττήθηκε μόλις σε μία, αυτή που κρατήσαμε την Τετάρτη. Δεν σκόραρε μόνο σε δύο αναμετρήσεις, μία ήταν την Τετάρτη απέναντι στην Αταλάντα.

Μεγάλος… μάγκας ο κόουτς των Ιταλών, ο Γκασπερίνι, έδεσε κόμπο τον Τσάμπι Αλόνσο και πήρε το Europa League στο ρελαντί.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Τελικός και… θάλασσες

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται -τυπικά- τον Άρη στο άδειο από κόσμο «Πανθεσσαλικό». Ότι και να πούμε, ο τελικός χάνει την αίγλη του, από τη στιγμή που δεν υπάρχει παρουσία φιλάθλων. Μην ανοίξουμε αυτή τη μεγάλη συζήτηση, θα είναι λες και ανοίγουμε το κουτί της Πανδώρας.

Για τον Παναθηναϊκό είναι ζήτημα τιμής και… ζωής η αποψινή αναμέτρηση, καθώς εάν δεν κατακτήσει το Κύπελλο, μένει και εκτός Ευρώπης. Στην αντίπερα όχθη, η ομάδα του Μάντζιου πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά, ωστόσο θα πρέπει να συνοδευτεί με τίτλο, ώστε να μπορούν να τη θυμούνται τα επόμενα χρόνια. Αμφότερες βρίσκουν γκολ με ευκολία, κάτι που μας βοηθάει στο ποντάρισμα.

Πρώτη επιλογή το goal/goal λίγο κάτω από τον διπλασιασμό. Από εκεί και πέρα, θεωρώ λάθος την απόδοση να σκοράρει ο Λορέν Μορόν στο 4.33 στη Novibet, ο παίκτης που μέτρησε τα περισσότερα γκολ στο πρωτάθλημα και διέλυσε κάθε πιθανή άμυνα. Σε τέτοια απόδοση δεν μπορώ να αφήσω τον Ισπανό.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



ΠΗΓΗ

You may also like