Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Παίζει για το 2.25 και ελπίζει

Προγνωστικά Κληματσούδας: Παίζει για το 2.25 και ελπίζει

by admin

Παίζει τα ρέστα του ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναθηναϊκό και ο Κληματσούδας εστιάζει στο 2.25.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Η Stoiximan Super League οδεύει προς την ολοκλήρωσή της. Η συγκίνηση μεγάλη. Δεύτερο σερί πρωτάθλημα που θα κριθεί στο τέλος. Και αυτό θα κριθεί ή απόψε, ή την τελευταία αγωνιστική στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Αναλόγως φυσικά τα τελικά αποτελέσματα της αποψινής βραδιάς.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Ασιατικό στο 2.25

Ο ΠΑΟΚ απόψε υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην «καυτή» Θεσσαλονίκη. Μετά το εκτός έδρας 1-1 απέναντι στη Λαμία, άπαντες πίστεψαν πως ο δικέφαλος του βορρά μένει εκτός διεκδίκησης. Όμως, οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου επικράτησαν της ΑΕΚ με 3-2 και του Ολυμπιακού με 2-0 και πλέον θέλουν 2/2 και γκέλα της ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό για να στεφθούν πρωταθλητές.

Ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Το κλίμα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό για τον Φατίχ Τερίμ. Ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν «χωνεύουν» τον Τούρκο προπονητή, χθες βράδυ ο Γερεμέγιεφ σε δηλώσεις του έριξε την… μπηχτή του, ενώ δεν λείπουν και οι απουσίες, με πιο κομβική αυτή του Φώτη Ιωαννίδη.

Η φόρμα και το κίνητρο του ΠΑΟΚ, καθώς και η αγωνιστική πτώση του Παναθηναϊκού, με τις απουσίες που διαθέτουν οι «πράσινοι», με οδηγούν στον άσο με -1 ασιατικό χάντικαπ σε απόδοση 2.25 από τη Novibet.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



ΠΗΓΗ

You may also like