Αρχική » Προγνωστικά Κληματσούδας: Δεν είναι μόνο οι κόποι της σεζόν…

Προγνωστικά Κληματσούδας: Δεν είναι μόνο οι κόποι της σεζόν…

by admin

Λιντς – Σαουθάμπτον στον πιο ακριβό τελικό παγκοσμίως και ο Κληματσούδας καταλήγει στο 1.80.

Προγνωστικά Κληματσούδας

Καλημέρα σε όλο τον στοιχηματικό κόσμο. Προγνωστικά Κληματσούδας για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες του koubanezos.gr. Σιγά – σιγά οι εγχώριες διοργανώσεις ολοκληρώνονται. Στην Ελλάδα έχουμε πρωταθλητή και κυπελλούχο, παρομοίως και στην Ευρώπη. Τι μας έμεινε πριν το Euro 2024; Ο τελικός του Champions League, αλλά και του Conference League.

Join my social

Για όποια απορία έχετε, στοιχηματική και μη, μπορείτε να με επισκεφτείτε στα προσωπικά social μου. Υπάρχει το στοιχηματικό κανάλι στο telegram, ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram, το Facebook profile. Φυσικά, αν θέλετε υπάρχουν και τα σχόλια μου στο Twitter. Μέσα σε όλα τα παραπάνω, εννοείται πως έχουμε και το premium κανάλι, εκεί όπου τα ταμεία και τα κέρδη πολλαπλασιάζονται. Μελλοντικά, ίσως κάνω είσοδο και σε άλλα social. Θα το μάθετε μέσα από τη στήλη!

Δεν είναι μόνο οι κόποι της σεζόν…

Η Λιντς -τυπικά- υποδέχεται τη Σαουθάμπτον στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Η Σαουθάμπτον είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε και στα δύο ματς πρωταθλήματος τη Λιντς την τρέχουσα σεζόν.

Οι τυπικά γηπεδούχοι ουσιαστικά «κλώτσησαν» την απευθείας άνοδο τις τελευταίες αγωνιστικές με την αγωνιστική κοιλιά που παρουσίασαν. Αδίκησαν την εικόνα και τους κόπους τους. Εντυπωσίασαν βέβαια απέναντι στη Νόριτς και πλέον διεκδικούν ένα εισιτήριο για την Premier League. Σημαντική απώλεια ο Μπάμφορντ (φορ, 33/8), ο οποίος δεν πρόλαβε να αποθεραπευτεί από το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί.

Η Σαουθάμπτον με τη σειρά της ήταν για μεγάλο χρονικό διάστημα φέτος εξαιρετική. «Έπαιξε» και το δικό της όνομα με την απευθείας άνοδο. Εν τέλει τερμάτισε 4η με 87 βαθμούς, μόλις η 2η ομάδα στην ιστορία με τέτοια συγκομιδή που τερματίζει εκτός τριάδας της 2ης κατηγορίας στην Αγγλία. Ετοιμοπόλεμος ο πολύτιμος ο Τσε Άνταμς (φορ, 40/16). Νοκ-άουτ παραμένουν ο κίπερ Μπαζούνου (41 συμ.), ο Στ. Άρμστρονγκ (χαφ, 42/5).

Απόψε δεν κρίνονται μόνο οι κόποι της σεζόν, αλλά και πολλά, πολλά εκατομμύρια. Αμφότερες ψάχνουν την επάνοδο στην Premier League. Οι αποδόσεις μπορεί να οδηγούν τις περισσότερες σκέψεις σε… «τριπλή», ωστόσο στα δικά μου μάτια, η Λιντς είναι πιο έμπειρη και ποιοτική ομάδα. Στη «μεγάλη» εικόνα της σεζόν παρουσίασε καλύτερο πρόσωπο. Και συν τοις άλλοις, δεν μπορεί πάντοτε να χάνει από τη Σαουθάμπτον. Επιλογή το 1Χ με over 1,5 σε απόδοση 1.80 από τη Novibet.

Δες επιπλέον pregame & live προτάσεις του Κληματσούδα με ένα κλικ

Φυσικά, για έξτρα προγνωστικά, υπάρχουν και το δωρεάν κανάλι στο telegram. Όποιος ή όποια θέλει, μπορεί να γίνει μέλος με ένα κλικ εδώ και εντελώς δωρεάν. Σας περιμένω όλους και όλες.



ΠΗΓΗ

You may also like