Αρχική » Προγνωστικά: Ισπανική δυάδα στο 2.79

Προγνωστικά: Ισπανική δυάδα στο 2.79

by admin

Επιλογές από τη La Liga περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Fotaras14.

Προγνωστικά: Αλμερία – Μπαρτσελόνα

Δύο παιχνίδια από την προτελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα Ισπανίας στα σημερινά προγνωστικά.

Πρώτη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Αλμερία και την Μπαρτσελόνα  με τις δυο πλευρές να έχουν τεράστια διαφορά ποιότητας. Εξίσου μεγάλη διαφορά έχουν και στην βαθμολογία της La Liga, με την Αλμερία να βρίσκεται στην τελευταία θέση ουραγός. Η Μπαρτσελόνα από την άλλη πλευρά βρίσκεται στην 2η θέση έχοντας πάρει μια θέση για το Champions League. Όσον αφορά τώρα την αποψινή αναμέτρηση θεωρώ πως θα δούμε ένα ανοιχτό ματς με αρκετή ένταση και γκολ και από τις δυο πλευρές. Ποντάρω στο goal/goal & over 2,5 goal σε απόδοση 1.72 από την Stoiximan!

Προγνωστικά στο Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια

Δεύτερη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ και την Βαλένθια η οποία είναι προγραμματισμένη για της 23:00 στο στάδιο «Reale Arena». Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε καλύτερη  αγωνιστική κατάσταση δίνοντας μεγάλη σημασία στο θέμα πρόκρισης σε ευρωπαϊκούς θεσμούς. Στοιχηματικά τώρα ο άσος βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση 1.62 από την Stoiximan.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 2.79
22:30

Αλμερία – Μπαρτσελόνα

Goal/goal & over 2,5

1.72
23:00

Ρεάλ Σοσιεδάδ – Βαλένθια

1

1.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like