Αρχική » Προγνωστικά: Η μάχη της «Τούμπας»

Προγνωστικά: Η μάχη της «Τούμπας»

by admin

Προγνωστικά: Επιλογή από την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό έχει ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος, σε απόδοση 1.91.

Προγνωστικά: Ο νικητής ελπίζει

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες.  Μονοπωλεί το ενδιαφέρον σήμερα στα προγνωστικά μας στην Stoiximan Super League, η αναμέτρηση στην Θεσσαλονίκη, ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό.

Με την επική ανατροπή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ παρέμεινε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος και μπορεί ακόμα να ελπίζει. Ωστόσο δεν είναι όλα στο χέρι του, καθώς ακόμα και με τρεις νίκες στα εναπομείναντα παιχνίδια, δεν κατακτάει τον τίτλο, εκτός και αν η ΑΕΚ στα δικά της δύο εναπομείναντα, πάρει το πολύ τέσσερις βαθμούς. Θέλει να διεκδικήσει μέχρι τέλους ότι μπορεί και φυσικά να αποφύγει την  τέταρτη θέση.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε κάτι ιστορικό, καθώς στις 29 του μήνα θα βρίσκεται στον τελικό του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στην «OPAP Arena». Απέκλεισε με συνολικό σκορ 6-2 την Άστον Βίλα και μπορεί δικαίως να ονειρεύεται έναν ευρωπαϊκό τίτλο, καθώς είναι ένα ματς πια. Στροφή στο πρωτάθλημα για την ομάδα του «αναγεννητή» Μεντιλίμπαρ. Έχει και αυτός τις δικές του πιθανότητες και δεν θα τα παρατήσει, ενώ και αυτός δεν θέλει να καταλήξει στην τέταρτη θέση.

Ξεκούραστος ο ΠΑΟΚ και χωρίς τα προβλήματα του προηγούμενου διαστήματος. Οι φιλοξενούμενοι έρχονται με την φόρα και τον ενθουσιασμό της πρόκρισης. Σίγουρα το παιχνίδι είναι τριπλή, ελέω της σημαντικότητάς του. Διπλή με την μεγαλύτερη αξία είναι το Χ2, που θα είναι και η επιλογή μας συνδυαστικά με το να μπει και τουλάχιστον ένα γκολ στην αναμέτρηση.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση!

Μονό
20:00

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Χ2 & over 0,5

1.91
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like