Αρχική » Προγνωστικά: Η ιστορία γράφεται με 3.30

Προγνωστικά: Η ιστορία γράφεται με 3.30

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για τον τελικό Κυπέλλου και στοιχηματίζει σε ένα σημείο στο 3.30

Προγνωστικά: Γράφεται ιστορία στο Βόλο

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου απόψε με τελικό Κυπέλλου και επιλογή από το Παναθηναϊκός – Άρης. Το παιχνίδι που κλείνει την ποδοσφαιρική σεζόν στην Ελλάδα και ουσιαστικά βγάζει αγορά με μεγάλη αξία. Πάμε να δούμε.

“Πράσινοι” εναντίον “Κίτρινων” σε ένα ματς που έχει πολλές ιδιαιτερότητες και που κρύβει τις δικές του παγίδες. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον Άρη στο θλιβερό άδειο γήπεδο στο Βόλο με το νικητή να παίρνει εκτός του Κυπέλλου και το ευρωπαϊκό εισιτήριο οπότε μιλάμε για ένα ματς που θα τα έχει όλα. Η ομάδα της Αθήνας απέλυσε τον Τερίμ και ουσιαστικά κατεβαίνει στο δικό της παιχνίδι της χρονιάς φέτος με υπηρεσιακό τον Κόντη. Στο ένα ματς που έπαιξε ο Κόντης με τον Παναθηναϊκό, δεν δικαίωσε τις προσδοκίες αφού εκτός της όρεξης, είδαμε αδυναμία σε βασικά τακτικά ζητήματα και η ανατροπή ήρθε αρκετά εύκολα. Από την άλλη δε μπορούμε να μιλήσουμε μόνο αγωνιστικά αφού οι “κίτρινοι ” περιμένουν ένα τέτοιο ματς πάρα πολλά χρόνια. Είναι ουσιαστικά η ευκαιρία της ομάδας μετά από 54 χρόνια να επιστρέψει σε τίτλους και να γράψει ιστορία ενώ ακόμα και στο γήπεδο που τελευταία φορά σοβαρό Άρη είδαμε απέναντι στον Παναιτωλικό 2+ μήνες πριν, οι ομάδες δε διαφέρουν σημαντικά.

Ο Μάντζιος ξέρει πως μπορεί να γράψει με χρυσά γράμματα το όνομα του στην ιστορία του Άρη ενώ οι σερί χαμένοι τελικοί δημιουργούν νομοτέλεια. Ο Παναθηναϊκός δεν αξίζει να παίξει Ευρώπη και μπορεί να υπερτερεί σε θέματα προσωπικότητας ωστόσο μοιάζει να είναι αρκετά μονοδιάστατος. Ο Άρης αδικείται από τις αποδόσεις και το να κατακτήσει αυτός το τρόπαιο σε απόδοση περίπου 3.30 αξίζει αρκετά.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
20:30

Παναθηναϊκός – Άρης

Κατάκτηση τροπαίου: Άρης

3.30
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like