Αρχική » Προγνωστικά: Η απογοήτευση οδηγεί στο 1.80

Προγνωστικά: Η απογοήτευση οδηγεί στο 1.80

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το 1.80 της Δανίας και την απογοήτευση της Κοπεγχάγης μετά την απώλεια του τίτλου.

Προγνωστικά: Αξίζει το ρίσκο στη Δανία

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με ποντάρισμα στη Δανία και στον τελικό για το ευρωπαϊκό εισιτήριο ανάμεσα σε Κοπεγχάγη και Ράντερς. Ωραίο ματσάκι, με αρκετό ενδιαφέρον. Φυσικά η στήλη πανηγυρίζει ακόμα μία επιτυχία στα μακροχρόνια, με την κατάκτηση του Ολυμπιακού και πάει να γράψει τρομερό κέρδος. Αλλά πάμε σεμνά και ταπεινά και απόψε στα προγνωστικά.

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα και η αναμέτρηση της Κοπεγχάγης με την Ράντερς ξεχωρίζει στο κουπόνι. Οι γηπεδούχοι πριν δύο εβδομάδες ήταν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο αλλά τα έκαναν μαντάρα και με ένα βαθμό σε τρεις τελευταίες αγωνιστικές, έμεινε εκτός διεκδίκησης και τώρα κινδυνεύει και η ευρωπαϊκή της παρουσία. Οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από τα πλέι- άουτ και ως νικητές θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν ένα εισιτήριο για Ευρώπη απέναντι σε ένα μεγαθήριο.

Μία ομάδα που πραγματικά έχει θέματα στην ψυχολογία της παρά την παρουσία της ακόμα και στους δεκαέξι του Champions League ενώ θα την κοντράρει ένα επιθετικό σύνολο που αναμένεται να παίξει αμυντικά αλλά θα βρει χώρους στην αντεπίθεση. Τα γκολ σε πρώτο πλάνο, η αναμέτρηση έχει τέρματα μέσα της οπότε το αμφίτερμα αξίζει στο 1.80.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Μονό
20:00

Κοπεγχάγη – Ράντερς

Goal/goal

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like