Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Με τον Ναν… μέχρι τέλους!

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Με τον Ναν… μέχρι τέλους!

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, από τον μεγάλο τελικό του Final 4 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Παναθηναϊκό.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Να φέρει το ματς στα μέτρα του

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Δυστυχώς το combo του ημιτελικού χάθηκε για έναν πόντο, αφού ο Ολυμπιακός έχασε ένα ημίχρονο και τελικά ηττήθηκε με έντεκα πόντους. Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης,  ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Παναθηναϊκό.

Τελικά ο μεγάλος τελικός ης διοργάνωσης θα έχει έντονο ελληνικό στοιχείο, αφού και φέτος θα δούμε μια ομάδα μας να διεκδικεί το τρόπαιο. Αυτή τη φορά, ο Παναθηναϊκός θα είναι αυτός που θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ και ελπίζει να επιστρέψει στο θρόνο του μετά από πολλά χρόνια. Είναι πολλές οι παραδόσεις και οι οιωνοί. Μου αρέσουν, αλλά προσπαθώ να μην τις σκέφτομαι όταν ποντάρω. Τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό. Η ομάδα που τερματίζει πρώτη στη regular season δεν το σηκώνει… Αλλά οι παραδόσεις είναι για να σπάνε. Για να μιλάμε αγωνιστικά όμως, η συνοχή και η εμπειρία σε τελικούς στη συγκεκριμένη φουρνιά παικτών δείχνει Ρεάλ. Η δίψα και το κίνητρο είναι στη μεριά του Παναθηναϊκού. Δεν καταλήγω πουθενά ή μάλλον δεν τολμώ να το πω στοιχηματικά.

Το Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός σε Live Streaming*

Αυτό που ξεχώρισα για ποντάρισμα είναι ένα ειδικό που αφορά τον Κέντρικ Ναν. Όχι, ο τίτλος της στήλης δεν έχει οπαδικό χαρακτήρα. Δεν έχει να κάνει με το γνωστό #mexritelous. Έχει να κάνει με τη νοοτροπία του Αταμάν. Ο Τούρκος προπονητής ζει και πεθαίνει με συγκεκριμένους παίκτες στο παρκέ. Δύσκολα θα παρεκκλίνει από αυτό. Ένας από αυτούς τους παίκτες στον Παναθηναϊκό είναι ο Ναν. Ο Αμερικανός είναι βαρόμετρο και εκτός από το σκοράρισμα, εσχάτως συμβάλλει σε ασίστ και ριμπάουντ. Ακόμα και σε ένα μέτριο παραγωγικά ματς προχθές έφτασε στο 21 PRA. Το όριό του έχει τοποθετηθεί στο 23,5 για τον τελικό. Δεν θα μου κάνει εντύπωση να τον δω στο παρκέ ακόμα και για 35+ λεπτά. Οπότε… over!

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Παναθηναϊκός

Ναν over 23,5 PRA

1.72
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like