Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Η τελευταία ευκαιρία

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Η τελευταία ευκαιρία

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, στην τέταρτη αγωνιστική των play offs, ποντάροντας στο μεγάλο ματς του Βελιγραδίου.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Το παίρνει ή πάει σπίτι του

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Το σερί συνεχίζεται! Τα δίποντα της Μονακό πλήρωσαν 6:30 πριν το τέλος της αναμέτρησης και έστειλαν στο ταμείο και την έκτη στήλη των φετινών play offs.  Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με την αναμέτρηση ανάμεσα στη Μακάμπι και τον Παναθηναϊκό, που έχει χαρακτήρα τελικού, ειδικά για την ελληνική ομάδα.

Σε μια έντονη σειρά, η Μακάμπι προηγείται με 2-1 στις νίκες και θέλει άλλη μία για να βρεθεί στο Final 4. Συνολικά στη σειρά, θεωρώ πως δεν το αξίζει. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος στο δεύτερο ματς, ενώ το πρώτο και το τρίτο ήταν παρόμοιες περιπτώσεις με διαφορετικές καταλήξεις! Εξηγούμαι… Στο πρώτο ματς, ο Παναθηναϊκός κυριάρχησε για 30 λεπτά, αλλά ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό στη Μακάμπι για να κάνει την ανατροπή. Προχθές, οι Ισραηλινοί φάνηκε να ελέγχουν το ματς για τρεις περιόδους, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά, αλλά δεν ολοκλήρωσαν την ανατροπή.

Όπως είπα και προχθές, είναι πολλοί οι αστάθμητοι παράγοντες σε αυτό το ζευγάρι. Μέχρι τώρα, απέφυγα να ποντάρω σε σημεία, αλλά απόψε τα πράγματα αλλάζουν. Ο Παναθηναϊκός παίζει τη «ζωή» του. Διαθέτει έναν προπονητή και αρκετούς παίκτες που έχουν την εμπειρία σε τέτοια ματς. Αυτό φυσικά δε μειώνει την ποιότητα της Μακάμπι, αλλά απόψε θα πάω με το κίνητρο και τις περισσότερες λύσεις. Η ομάδα του Αταμάν γνωρίζει πως παίζει το τελευταίο της χαρτί. Είδε τα λάθη των προηγούμενων αγώνων και πείσμωσε από τα διαιτητικά λάθη. Το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις οριακού φαβορί και θα το τιμήσω ελπίζοντας η σειρά να κριθεί στο ΟΑΚΑ.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Ειδικό
21:45

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός

2

1.80
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like