Αρχική » Προγνωστικά Ευρωλίγκα: «Ερυθρόλευκο» combo ημιτελικού

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: «Ερυθρόλευκο» combo ημιτελικού

by admin

Ο Αντώνης Ράπτης επανέρχεται με προγνωστικά Ευρωλίγκα, από τον δεύτερο ημιτελικό του Final 4 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και στον Ολυμπιακό.

Προγνωστικά Ευρωλίγκα: Να φέρει το ματς στα μέτρα του

Καλημέρα σε όλη την παρέα! Κάναμε την απαραίτητη παύση, αλλά δε θα μπορούσε η στήλη μας να μην επανέλθει στο Final 4 της Euroleague. Έντονο το γαλανόλευκο ενδιαφέρον στους σημερινούς ημιτελικούς και πολλές οι στοιηματικές ευκαιρίες. Στα σημερινά προγνωστικά Ευρωλίγκα θα ασχοληθώ με τον δεύτερο χρονικά ημιτελικό, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον Ολυμπιακό.

Σε ένα remake του περσινού τελικού της διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει μια άτυπη ρεβάνς και να βρεθεί στο φετινό μεγάλο τελικό. Σε μια σεζόν που η Ρεάλ πήρε την πρώτη θέση… περπατώντας στην regular season, είναι δίκαια το πρώτο φαβορί για την κούπα. Η απουσία του Ντεκ είναι σημαντική, αλλά το ρόστερ των Ισπανών είναι γεμάτο. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι μια διαφορετική ομάδα σε σχέση με πέρυσι, χωρίς τον μεγάλο σταρ, αλλά απέδειξε κόντρα στην άχρωμη Μπαρτσελόνα ότι άξιζε να είναι στην τελική τετράδα.

Πάμε όμως στο στοιχηματικό δια ταύτα της αναμέτρησης. Τι περιμένω να δω; Τον Ολυμπιακό να προσπαθήσει να μειώσει τον ρυθμό και τις κατοχές. Να κατεβάσει την παραγωγικότητα της Ρεάλ και να παραμείνει κοντά στο σκορ. Αυτός είναι ο τρόπος που θα του αυξήσει κατακόρυφα τις πιθανότητες να πάρει τη νίκη. Σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλα σουτ, αλλά σε αυτόν τον τομέα οι Ισπανοί δεν έχουν αντίπαλο και το έχουν αποδείξει πολλές φορές. Στα Final 4 συχνά βλέπουμε κλειστά ματς με χαμηλό σκορ και κάτι τέτοιο περιμένω και σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως ακόμα και να ηττηθεί ο Ολυμπιακός, αυτό δεν θα γίνει με διψήφια διαφορά και το σκορ της αναμέτρησης δεν θα ξεφύγει.

Δες επιπλέον pregame και live προτάσεις του Playmaker με ένα κλικ

Combo
22:00

Ρεάλ Μαδρίτης – Ολυμπιακός

2 (+10,5) & under 166,5

1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like