Αρχική » Προγνωστικά: «Εξωτικά» γκολ στο 2.25

Προγνωστικά: «Εξωτικά» γκολ στο 2.25

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με στήλη και ποντάρει στο 2.25 που αξίζει στην Νότια Αφρική.

Προγνωστικά: Αξίζουν τα γκολ στο Γιοχάνεσμπουργκ

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Παρασκευής με κεντρικό ποντάρισμα στην Αφρική και με μία επιλογή που πραγματικά έχει αξία από το Γιοχάνεσμπουργκ. Πάμε αμέσως να δούμε τι έχουμε για απόψε.

Στην μεγαλύτερη πόλη της Νοτίου Αφρικής η Μαδαγασκάρη αντιμετωπίζει τις Κομόρες. Οι τυπικά γηπεδούχοι που θα αγωνιστούν εκεί για λόγους ασφαλείας, έχουν δείξει καλά δείγματα στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ηττήθηκαν από την Γκάνα στο τέλος παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο, ενώ στο δεύτερο ματς διέλυσαν το Τσαντ με 3-0 κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση. Οι φιλοξενούμενοι είναι σε ακόμα πιο πλεονεκτική θέση με 2/2 νίκες και εντυπωσιακές εμφανίσεις, με μεγαλύτερο παράσημο βεβαίως τη νίκη απέναντι στην σπουδαία Γκάνα, ενώ υπάρχει η πεποίθηση πως μπορεί να τερματίσει στην πρώτη θέση και να… τρελάνει κόσμο. Επίσης επιθετική ομάδα, δε φοβάται να ρισκάρει και να ανεβάσει τις γραμμές της.

Υπάρχει όμως ακόμα κάτι πιο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση. Οι δύο ομάδες αποτελούνται από παίκτες κυρίως της δεύτερης και της τρίτης κατηγορίας της Γαλλίας αφού μιλάμε για παλιές αποικίες. Οπότε αναμένεται το ματς να έχει ρυθμό και να μπουν γκολ, οι τιμές των οποίων είναι υπερβολικές. Το Over 2 στο 2.25 είναι… προκλητικό.

Μαγαδασκάρη – Κομόρες

Over 2

2,25

«Εξωτικά» γκολ στο 2.25 Μονό
19:00

Μαδαγασκάρη – Κομόρες

Over 2 AH

2.25 «Εξωτικά» γκολ στο 2.25
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like