Αρχική » Προγνωστικά: Ελπίζοντας σε ένα θαύμα

Προγνωστικά: Ελπίζοντας σε ένα θαύμα

by admin

Στη μάχη της Άρσεναλ κόντρα στην Έβερτον ποντάρει για σήμερα ο Γιώργος Κούτρας, με επιλογή απόδοσης 2.05.

Προγνωστικά: Άρσεναλ – Έβερτον

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες του koubanezos.gr . Ταμείο το προηγούμενο άρθρο μας με σημείο από τον αγώνα Φιορεντίνα – Νάπολι. Σήμερα θα μεταφερθούμε στην Αγγλία για τον αγώνα Άρσεναλ – Έβερτον. Πάμε λοιπόν στα προγνωστικά μας.

Τελευταία αγωνιστική στην Premier League και η Άρσεναλ θέλει μόνο τη νίκη και στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι, ώστε να σηκώσει το πρωτάθλημα. Οι «κανονιέρηδες» όλη τη χρονιά παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο, μετρώντας 27 νίκες στην Premier League. Έτσι, κατάφεραν να γράψουν ιστορία, αφού το προηγούμενο ρεκόρ τους ήταν οι 26 νίκες, τη χρονιά του αήττητου πρωταθλήματος το 2004. Οι γηπεδούχοι μετράνε 5 διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα, διατηρώντας το μηδέν στα 4/5 ματς. Σε 37 αγώνες έχουν σκοράρει 89 γκολ και έχουν δεχτεί μόλις 28 γκολ. Δεν είναι τυχαίο πως έχουν την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας με 86 βαθμούς, 2 βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη, η Έβερτον είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο πρωτάθλημα, έχοντας πετύχει τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Υπέστη αφαιρέσεις βαθμών και είχε να αντιμετωπίσει πολλά οικονομικά προβλήματα κατά τη διάρκεια της χρονιάς, καταφέρνοντας ωστόσο να κρατηθεί στην κατηγορία. Σε 37 αγώνες έχει σκοράρει 39 γκολ και έχει δεχτεί 49 γκολ. Βρίσκεται στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 40 βαθμούς. No/goal οι τελευταίοι 4/5 αγώνες της Έβερτον.

Πιστεύω η Άρσεναλ θα πάρει τους 3 βαθμούς, όντας σαφώς ανώτερη από την Έβερτον και θα ελπίσει σε ένα ενδεχόμενο στραβοπάτημα της Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Γουέστ Χαμ, ώστε οι «κανονιέρηδες» να βγουν πρωταθλητές. Η επιλογή μου λοιπόν είναι 1 ημίχρονο / 1 τελικό και over 0.5 προσπάθειες στην εστία Μπουκάγιο Σάκα σε απόδοση 2.05.

Καλή επιτυχία!

Δες επιπλέον προτάσεις του Γιώργου Κούτρα με ένα κλικ

Combo
18:00

Άρσεναλ – Έβερτον

1 ημίχ. / 1 τελ. & Σάκα over 0,5 προσπάθεια στην εστία

2.05
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like