Αρχική » Προγνωστικά: Διπλασιασμός στο ντέρμπι

Προγνωστικά: Διπλασιασμός στο ντέρμπι

by admin

Προγνωστικά: Ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος ποντάρει στο μεγάλο ματς της αγωνιστικής που θα κρίνει τον πρωταθλητή της φετινής χρονιάς.

Προγνωστικά: Κόντρα σε φαβορί 

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Τελευταία αγωνιστική σήμερα στο συναρπαστικότερο πρωτάθλημα στην χώρα μας, τα τελευταία πολλά χρόνια. Μεγάλη βραδιά στα που θα κρίνει τον πρωταθλητή και φυσικά δεν θα λείψουν τα προγνωστικά μας.

Δεν γίνεται να αφήσουμε εκτός κάδρου το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Άρης και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι γηπεδούχοι κέρδισαν στην Λαμία με 2-4, κάνοντας ολική ανατροπή. Έδειξαν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο μέρος δεν ήταν καλοί, βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, όμως στην συνέχεια πέρασαν στην αντεπίθεση και έκαναν την ολική ανατροπή. Τρία σερί ματς αήττητη η ομάδα του Μάντζιου, η οποία πριν από τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου το επόμενο Σάββατο, δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων, να δει τον «αιώνιο» αντίπαλό του στην πόλη, να σηκώνει το τρόπαιο στην έδρα του.

Ο ΠΑΟΚ πάει για το κόλπο του αιώνα. Κέρδισε τρία σερί ντέρμπι στην έδρα του, με ΑΕΚ, Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, είναι πρώτος και αν κερδίσει σήμερα, θα είναι πρωταθλητής για τέταρτη φορά στην ιστορία του. Μεγάλο το κίνητρο και θέληση για μια μεγάλη και σπουδαία ανατροπή. Πρέπει να νικήσει την μοναδική ομάδα που έως τώρα δεν έχει νικήσει στο πρωτάθλημα.

Ιστορικές στιγμές ζει η Θεσσαλονίκη. Καλό θα είναι να είναι όλοι προσεκτικοί. Η δικιά μου εκτίμηση είναι πως ο Άρης θα καταφέρει να στερήσει το όνειρο από τον ΠΑΟΚ. Η επιλογή μου είναι το σε απόδοση 2.00 στην Stoiximan. Ο Μάντζιος έχει αποδείξει πως ματσάρει άριστα τον Λουτσέσκου και δεν θα μου κάνει εντύπωση να ξαναδούμε το καθιερωμένο φετινό έργο.

Τρελή προσφορά* εγγραφής!

Μονό
20:00

Άρης – ΠΑΟΚ

2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like