Αρχική » Προγνωστικά: Δεν έχει πει την τελευταία της λέξη η Ουνικάχα…

Προγνωστικά: Δεν έχει πει την τελευταία της λέξη η Ουνικάχα…

by admin

Προγνωστικά μπάσκετ αλλά και ανάλυση για το παιχνίδι Μούρθια – Ουνικάχα Μάλαγα έχει για σήμερα ο Παναγιώτης Γαλάνης.

Προγνωστικά μπάσκετ: Η ώρα της αντίδρασης στο 2.15!

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή με τα playoffs του ισπανικού πρωταθλήματος έχουμε σήμερα, εστιάζοντας στο Game 3 της συναρπαστικής σειράς ανάμεσα στη Μούρθια και την Ουνικάχα Μάλαγα (01/06, 19:00). Πάμε να δούμε την ανάλυση και το προγνωστικό μας.

Η εκπληκτική Μούρθια του Σίτο Αλόνσο μπορεί αρχικά να μην ήταν το φαβορί για την πρόκριση σε αυτή την ημιτελική σειρά της ACB, όμως μετά από δυο κυριαρχικές εμφανίσεις μέσα στη «Martin Carpena», πήρε… κεφάλι στη σειρά με 2-0. Στο πρώτο ματς, η Μούρθια επιβλήθηκε με 88-79, ενώ στο Game 2, πήρε ξανά το διπλό, αυτή τη φορά επικρατώντας με το εμφατικό 101-83. Στο πρόσφατο ματς, για τους νικητές διακρίθηκε ο Ρόντιονς Κούρουκς με 21 πόντους και 4 ριμπάουντ, ενώ επάξια στο πλάι του στάθηκε ο Σλέβα που είχε πόντους και 7 ριμπάουντ.

Η Ουνικάχα τράβηξε όλα τα βλέμματα με το μπάσκετ που έπαιζε φέτος, ωστόσο μετά την κατάκτηση του Basketball Champions League, έχει… κατεβάσει ταχύτητα, με αποτέλεσμα η Μούρθια να… την πιάσει στον ύπνο. Στο πρόσφατο ματς, η ομάδα του Ιμπόν Ναβάρο δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό του αντιπάλου της και ηττήθηκε άνετα στο φινάλε, με την αντίδραση στο επόμενο ματς εκτός έδρας να είναι επιτακτική. Κορυφαίος για τη Μάλαγα στην πρόσφατη ήττα της στο Game 2, ήταν ο Αλμπέρτο Ντίαθ που σταμάτησε στους 15 πόντους, ενώ από 12 πόντους πρόσθεσαν οι Οσετκόφσκι και Πέρι.

Η Ουνικάχα βρίσκεται… μακριά από τον καλό της εαυτό, ωστόσο μετά από μία τρομερή σεζόν, δεν γίνεται να πέσει χωρίς «μάχη» με… φόντο την πρόκριση στους τελικούς της ACB. Στα μεταξύ τους παιχνίδια φέτος πριν τα playoffs, η Μάλαγα μετρoύσε τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς κόντρα στη Μούρθια ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Η ομάδα του Ναβάρρο έχει την ποιότητα να βγάλει αντίδραση και να περάσει από την έδρα της Μούρθια και αυτό μπορεί να γίνει μόνο εάν είναι εύστοχη σε γρήγορο τέμπο. Έτσι, εγώ θα επιλέξω το διπλό υπέρ της Ουνικάχα και μάλιστα με το χάντικαπ των 2,5 πόντων συνδυαστικά με το over 81,5 των φιλοξενούμενων σε απόδοση 2.15.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Combo
19:00

Μούρθια – Ουνικάχα Μάλαγα

2 (-2,5) & Ουνικάχα: over 81,5

2.15
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like