Αρχική » Προγνωστικά: Γερμανική παραμονή στο 1.90

Προγνωστικά: Γερμανική παραμονή στο 1.90

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος επιστρέφει με ψαγμένα προγνωστικά στο 1.90 από την αναμέτρηση της Βέχεν με την Ρέγκενσμπουργκ.

Προγνωστικά: Βάζουν γκολ για την κατηγορία

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή στη στήλη σήμερα, μία πριν τον τελικό του Europa Conference League με μία αναμέτρηση. Δυστυχώς το Σάββατο ο Άρης έχασε και τα προγνωστικά μας πήγαν κουβά έπειτα από τεράστια αυτοκτονία των «κίτρινων», η οποία φυσικά κράτησε τον σύλλογο για πεντηκοστή τέταρτη χρονιά χωρίς τρόπαιο. Πλέον συνεχίζουμε στο πλάνο μας με τον αγώνα της Βέχεν με τη Ρέγκενσμπουργκ να μονοπωλεί το ενδιαφέρον.

Ματς λοιπόν… τελικός για ένα εισιτήριο της Zweite Liga. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από κακή χρονιά και μπόρεσαν να παίξουν μπαράζ την τελευταία ουσιαστικά αγωνιστική, με τη Χάνσα Ροστόκ και την Όσναμπρικ να υποβιβάζονται. Στο πρώτο ματς ήρθε ισόπαλη με 2-2 στην έδρα της αντιπάλου ούσα εμφανώς καλύτερη αλλά τα μεγάλα της αμυντικά κενά, δεν την άφησαν να πάρει τη νίκη. Πλέον στην έδρα της και με τον κόσμο της στο πλευρό θέλει να επιβληθεί ώστε να παίξει και την επόμενη χρονιά στη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού ποδοσφαίρου.

Αντιθέτως η Ρέγκεσμπουργκ, θέλει να επιστρέψει στη Zweite Liga. Ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στην ομοιογένεια της και που δεν έχει ξένο ποδοσφαιριστή στο ρόστερ. Ήταν εμφανώς ένα επίπεδο κάτω από τις δύο ομάδες που ανέβηκαν απευθείας, ενώ δείχνει πως θα διεκδικήσει την άνοδο, θέλοντας να τραβήξει όσο το δυνατόν πιο μακριά μπορεί τον αγώνα.

Το παιχνίδι στοιχηματικά έχει ευκαιρίες και πρακτικά θα δούμε γκολ. Η Βέχεν είναι αναξιόπιστη αμυντικά και η Ρεγκενσμπούργκ είναι επικίνδυνη ομάδα, ιδίως επιθετικά. Θα διαλέξουμε το αμφίτερμα μαζί με ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, σε μία επιλογή που πληρώνει κοντά στο 1.90.

Νέα τριπλή προσφορά γνωριμίας* αποκλειστικά για εσένα

Combo
21:30

Βέχεν – Ρέγκενσμπουργκ

Goal/goal & over 0,5 δεύτερο ημίχρονο

1.90
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like