Αρχική » Προγνωστικά: Αξίζει μία ζαριά το 1.82

Προγνωστικά: Αξίζει μία ζαριά το 1.82

by admin

Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος βρίσκει την ευκαιρία της ημέρας στα προγνωστικά, ποντάροντας στην ποιότητα του Καμερούν.

Προγνωστικά: Ψάχνει… αντίδραση

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Τρίτης απόψε με αναμέτρηση στην Αφρική και τα προκριματικά του Μουντιάλ με το ματς ανάμεσα σε Ανγκόλα και Καμερούν, στο παιχνίδι που θα κρίνει την πρωτιά του ομίλου. Πάμε να δούμε αμέσως τα προγνωστικά μας.

Ένα παιχνίδι που βρίσκει αντιμέτωπες τις καλύτερες ομάδες του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι διαθέτουν μακράν τις καλύτερες μονάδες και την πιο ποιοτική ομάδα. Με αρχές, καλούς παίκτες και επιθετικό ποδόσφαιρο. Ο Μπρι μπόρεσε να βρει την όρεξη στους ποδοσφαιριστές του, παρά την όποια κόντρα με τη διοίκηση. Το Σαββατοκύριακο είχε ένα εύκολο έργο κόντρα στο Πράσινο Ακρωτήρι, επικρατώντας με εμφατικό τρόπο με 4-1, έχοντας κορυφαίο τον Αμπουμπακάρ.

Απέναντι η εικόνα της Αγκόλας δεν έπεισε κανέναν στο προηγούμενο ματς. Μπορεί να διαθέτει επίσης χημεία, ωστόσο κόντρα στην πιο αδύναμη ομάδα των προκριματικών, την Σουαζιλάνδη, δέχθηκε εννέα ευκαιρίες για γκολ ενώ διατήρησε το 1-0 που είχε πετύχει ο Μαμουμπούλου από το πρώτο λεπτό.

Ένα καλό Καμερούν δεν… βλέπει την Αγκόλα. Έχει σπουδαία ποιοτική διαφορά και αν δεν παρασυρθεί από την αφέλεια του, θα κερδίσει. Το διπλό σε draw no bet στο 1.82 αξίζει τη ζαριά του.

Αφρική – Προκριματικά Μουντιάλ – 11/06/2024 22:00

Ανγκόλα – Καμερούν

2 dnb

1,82

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like