Αρχική » Προγνωστικά: Αντίδραση και ποιότητα στο 3.00

Προγνωστικά: Αντίδραση και ποιότητα στο 3.00

by admin

Προγνωστικά: Ο Δημήτρης Ανδρουτσόπουλος γράφει για το κουπόνι του Σαββάτου και ποντάρει σε τρία σημεία έως 3.00

Προγνωστικά: Υπάρχει διαφορά ποιότητας

Καλησπέρα σε όλους. Στήλη Σαββάτου με πολλά και ενδιαφέροντα πονταρίσματα σε Γερμανία, Αγγλία αλλά και… Μάλμε οπότε πάμε αμέσως να δούμε.

Ξεκινάμε από το Νότιγχαμ και την αναμέτρηση της Φόρεστ με την Τσέλσι σε ένα ματς… αρκετά σημαντικό και για τις δύο. Οι γηπεδούχοι παίζουν τη παραμονή τους, ενώ οι φιλοξενούμενοι την ευρωπαϊκή τους παρουσία. Τελευταία, οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαφορετικές φάσεις και άλλα σημάδια. Η ομάδα του Νούνο Εσπίριτο δεν βαδίζει σε σωστό δρόμο και δε παίζει καλό ποδόσφαιρο, κερδίζοντας την τελευταία Σέφιλντ με τα χίλια ζόρια. Σε αντίθεση με εκείνη, το σύνολο του Ποτσετίνο εντυπωσιάζει τον τελευταίο καιρό, έχει ανεβάσει ρυθμούς και αναμένεται να πάει για το διπλό σε μία βέβαια δύσκολη έδρα που όμως πρέπει να «αλώσει» για να έχει ελπίδες για την έκτη θέση. Η ομάδα έχει σφίξει πίσω και δεδομένα εάν βρει γκολ πρώτη δύσκολα θα απειληθεί από τη φιλότιμη αλλά αρκετά προβλέψιμη Φόρεστ. Αξίζει λοιπόν το διπλό στο 1.95 σε μία τιμή αξιόλογη.

Προγνωστικά: Να κερδίσει την άνοδο

Συνέχεια με δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας και το ματς ανάμεσα στη Χολστάιν Κίελ και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ. Τεράστιο παιχνίδι και ένα ματς που ενδέχεται να αφήσει για διαφορετικούς λόγους ιστορία στη φετινή Zweite Liga. Οι γηπεδούχοι εάν κερδίσουν εξασφαλίζουν την άνοδο ενώ το ίδιο γίνεται και με την ισοπαλία ενώ σε περίπτωση ήττας, θα υπάρξει παράταση μίας εβδομάδας. Τελευταία δεν πατάει τόσο καλά και δείχνει αδυναμίες αμυντικά. Αυτές θα θελήσουν να εκμεταλλευτούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι θέλουν αποτέλεσμα ώστε να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στην τρίτη θέση και στα μπαράζ ανόδου. Σοβαρή ομάδα, δουλεμένη στα άκρα και με έναν καυτό Τζόλη.

Με σημείο δε βγάζεις άκρη αλλά η αλήθεια είναι πως δύσκολα η Κίελ θα χάσει την άνοδο απόψε. Στο διάβασμά μας έχει αξία το μαζί με το over 1,5 σε απόδοση 1.75.

Υ.Γ Κλείνουμε με Eurovision. Επιμένω πως είναι ένα από τις πιο fun διοργανώσεις που μπορείς να στοιχηματίσεις και να βρεις καλούτσικες αποδόσεις. Ένα σημείο έχουμε ξεχωρίσει για απόψε σε απόδοση… φωτιά. Η Γαλλία φέτος έχει στείλει ένα εξαιρετικό κομμάτι με έναν απίθανο τραγουδιστή. Μιλάμε για μία μεγάλη χώρα που έχει να κερδίσει τον θεσμό από το 1977. Μιλάμε για πάρα πολλά χρόνια για τη δυναμική της και για την παρουσία της. Δεδομένα πως οι Big Five πλέον τερματίζουν στην τριάδα και πως η θέση της στο running order είναι εξαιρετική κρατάμε την παρουσία της στην τριάδα σε απόδοση 3.00.

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

Μονό
19:30

Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι

2

1.95
BET: 25 units
Combo
21:30

Χόλσταν Κίελ – Φορτούνα Ντίσελντορφ

1Χ & over 1,5

1.75
BET: 25 units
Funbet
22:00

Τελικός Eurovision

Top 3 – Γαλλία

3.00
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like