Αρχική » Προγνωστικά: Αμερικάνικο παρολί σε απόδοση 4.69

Προγνωστικά: Αμερικάνικο παρολί σε απόδοση 4.69

by admin

Τριάδα από το MLS περιλαμβάνει η σημερινή στήλη του Πρόδρομου Πενλόγλου.

Προγνωστικά: DC Γιουνάιτεντ – Τορόντο

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Mεσοβδόμαδα πέρασε η επιλογή μας με το αμφίτερμα ανάμεσα στην Τεράν και την Λίβερπουλ Μοντεβιδέο, σημείο που επιβεβαιώθηκε από το ημίχρονο. Στην σημερινή μου στήλη θα ασχοληθούμε με το αγαπημένο MLS και με ένα παρολί αξίας 4.69. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά.

Σε περίοδο ντεφορμαρίσματος έχει περιέλθει η DC Γιουνάιτεντ η οποία τρέχει ένα αρνητικό σερί τεσσάρων αγώνων στα οποία εμφάνισε τις γνωστές αμυντικές αδυναμίες της. Το Τορόντο από την άλλη είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει βελτιωθεί αρκετά σε σχέση με πέρσι και παλεύει όλα του τα παιχνίδια. Η προϊστορία ανάμεσα στις δυο ομάδες περιλαμβάνει θέαμα και πολλά γκολ, χαρακτηριστικά οι τελευταίες πέντε αναμετρήσεις τους ήταν όλες goal/goal, με τις τέσσερις μάλιστα να συνδυάζονται και με over 2,5. Το αμφίτερμα είναι η επιλογή μας σε απόδοση 1.53.

Προγνωστικά στο Πόρτλαντ – Χιούστον

Το Πόρτλαντ δείχνει να ξεπερνάει την κρίση του τελευταίου μήνα με τα ανεπιτυχή αποτελέσματα καθώς μετράει στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τρεις νίκες έχοντας βελτιωμένη εικόνα. Ο υψηλός ρυθμός και η επιθετική φιλοσοφία που χαρακτηρίζει το Πόρτλαντ δημιουργεί πολλά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα να δέχεται αρκετές φάσεις από τους αντιπάλους του. Τα τελευταία πέντε παιχνίδια του Πόρτλαντ εντός εμφάνισαν όλα τους goal/goal και over 2,5. Με ανεβασμένη διάθεση και το Χιούστον στο τελευταίο του παιχνίδι κατάφερε να μετουσιώσει τις πολλές ευκαιρίες σε γκολ κερδίζοντας με ωραίο ποδόσφαιρο το Κολοράντο με 3-1. Τρομερή παράδοση με γκολ και σε αυτό το παιχνίδι όπου και εδώ η επιλογή μας είναι το αμφίτερμα σε απόδοση 1.57.

Λος Άντζελες – Ντάλας 

Το Λος Άντζελες παρουσιάστηκε για ακόμα μια φορά στην έδρα του κυρίαρχο απέναντι στην Μινεσότα επιβάλλοντας από την αρχή το ρυθμό του φτάνοντας σε καθαρή νίκη με 2-0. Σε τρομερή κατάσταση οι πρωταθλητές του 2022 έχοντας επιθετικό πλουραλισμό τρέχουν ένα μεγάλο σερί εντός έδρας νικών. Το Ντάλας ψάχνει ακόμη να βρει τα πατήματά του δείχνοντας στα τελευταία παιχνίδια δείγματα βελτίωσης καθώς διαθέτει και αξιόλογο ρόστερ αλλά και επιθετική γραμμή που θα ζήλευε κάθε αντίπαλος. Το αμφίτερμα είναι η επιλογή μας σε απόδοση 1.95.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Τριάδα απόδοσης 4.69
02:30

DC Γιουνάιτεντ – Τορόντο

Goal/goal

1.53
05:30

Πόρτλαντ – Χιούστον

Goal/goal

1.57
05:30

Λος Άντζελες – Ντάλας 

Goal/goal

1.95
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like