Αρχική » Προγνωστικά: Αίγυπτος και Σουηδία με 3.96

Προγνωστικά: Αίγυπτος και Σουηδία με 3.96

by admin

Προγνωστικά στο Κύπελλο Αιγύπτο αλλά και στο πρωτάθλημα της Σουηδίας έχει σήμερα ο Fotaras14, σε απόδοση 3.96!

Προγνωστικά Σμούχα – Λα Βιένα

Καλησπέρα αγαπητοί φίλοι του koubanezos.gr! Τρίτη σήμερα και το πρόγραμμα είναι χαλαρό! Παρόλα αυτά σας έχω ετοιμάσει μια πολύ δυνατή δυάδα η οποία έρχεται με προγνωστικά από την Αίγυπτο και τη Σουηδία.

Ξεκινάμε λοιπόν με την πρώτη αναμέτρηση και το ματς ανάμεσα στη Σμούχα και την Λα Βιένα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Αιγύπτου. Φάση των «16» και οι δυο πλευρές ξεκινούν την μονομαχία τους στις 20:00 από το στάδιο της Αλεξάνδρειας!

Η γηπεδούχος Σμούχα φαίνεται και από το σετ των αποδόσεων ότι μπορεί να πάρει την νίκη κόντρα στη Λα Βιένα. Εκτός αυτού βέβαια, η Σμούχα αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία της Αιγύπτου σε αντίθεση με την αποψινή της αντίπαλο η οποία παίζει στη δεύτερη κατηγορία.

Αυτά τα δεδομένα μας οδηγούν λοιπόν στο συμπέρασμα πως η νίκη έχει όνομα. Ποντάρω στον άσο σε απόδοση 1.65 από τη Stoiximan!

Μάλμε – Έλφσμποργκ

Δεύτερη αναμέτρηση αυτή ανάμεσα στη Μάλμε και την Έλφσμποργκ η οποία ξεκινά στις 20:00. Οι γηπεδούχοι είναι αυτοί οι οποίοι θα καθοδηγήσουν την αναμέτρηση καθώς μιλάμε για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας αλλά και τους πρωταθλητές της περασμένης σεζόν. Έχοντας υπόψη ότι η Έλφσμποργκ παρουσιάζει ασταθή πορεία το τελευταίο διάστημα η επιλογή του νικητή μοιάζει μονόδρομος!

Ποντάρω λοιπόν στο 1 & over 2,5 & over 8,5 κόρνερ σε απόδοση 2.40.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Δυάδα απόδοσης 3.96
20:00

Σμούχα – Λα Βιένα

1

1.65
20:00

Μάλμε – Έλφσμποργκ

1 & over 2,5 & over 8,5 κόρνερ

2.40
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like