Αρχική » Προγνωστικά: Έρχεται το 15ο #Nikolas43

Προγνωστικά: Έρχεται το 15ο #Nikolas43

by admin

Τελικός Champions League απόψε και ο Νίκος Κλάδος προβλέπει τον πρωταθλητή Ευρώπης ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ σε απόδοση 14.00

Προγνωστικά Champions League: Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ο νέος πρωταθλητής Ευρώπης θα αναδειχθεί το Σάββατο το βράδυ στον τελικό του Champions League. Πάμε στα προγνωστικά.

Δυο διαφορετικές ιστορίες, δυο διαφορετικές φιλοσοφίες δυο διαφορετικές ομάδες. Από την μια η τυπικά γηπεδούχος Μπορούσια Ντόρτμουντ με μια κατάκτηση το 1997 και ένα χαμένο τελικό το 2013. Στο γήπεδο μάλιστα που επιστρέφει σήμερα το βράδυ με σκοπό να σπάσει την κατάρα και να γράψει ιστορία. Δεν ήταν το φαβορί για τον τελικό πόσο μάλλον για την κατάκτηση. Μετά από ένα όμιλο φωτιά με Παρί Μίλαν και Νιούκαστλ όπου τερμάτισε πρώτη απέκλεισε κατά σειρά Αϊντχόφεν Ατλέτικο Μαδρίτης και ξανά Παρί. Το θέλει πολύ και ακόμα περισσότερο οι οπαδοί της. Αθεράπευτα ρομαντικοί οπαδοί, διψασμένοι για ένα τίτλο κι οι 400.000 αιτήσεις για ένα εισιτήριο στον τελικό τα λένε όλα. Θα είναι ένα όμορφο παραμύθι με ωραίο τέλος για την Μπορούσια αν σηκώσει το τρόπαιο.

Από την άλλη έχουμε νούμερα που ζαλίζουν, 14 τρόπαια σε 17 τελικούς, δεν γράφω ημερομηνίες το 14 αρκεί. Τελευταίος χαμένος τελικός το 1981 για την Ρεάλ Μαδρίτης από εκεί και μετά 8 κατακτήσεις σε ισάριθμους τελικούς. Ποιος να της πει τι; Όταν το 2017 μετά το 12ο το μουσείο της Ρεάλ έκανε ανακαίνιση καθώς δεν χωρούσαν τα τρόπαια. Αν για την Ντόρτμουντ είναι ένα όμορφο βράδυ σε ένα παραμύθι, για την «Βασίλισσα» μιλάμε για κάτι συνηθισμένο. Επίσης ο Αντσελότι έχει ένα χάρισμα να κερδίζει ότι θέλει με κάθε απίθανο και πιθανό τρόπο. Μετά το 6/6 σε ένα όμιλο με Νάπολι Μπράγκα και Ουνιόν άφησε εκτός Λειψία Μάντσεστερ Σίτι και Μπάγερν Μονάχου. Άφησε εκτός όλες τις γερμανικές ομάδες πλην μιας. Της σημερινής αντιπάλου.

Ρίσκο στο 14.00

Οι αποδόσεις της Ρεάλ δυστυχώς πολύ χαμηλά. Το μόνο στοίχημα που μου άρεσε και αξίζει η απόδοση είναι το Goal/goal στο 1.76. Τέλος θα βάλω κι ένα fun bet για να γίνει πιο εντυπωσιακή η χρονιά. Το Europa League κρίθηκε στην κανονική διάρκεια και το Conference στην παράταση. Γιατί όχι το Champions League στα πέναλτι. Στο 6.80 το σενάριο των πέναλτι χωρίς πρόβλεψη για νικητή. Με νικήτρια την Ρεάλ στα πέναλτι πάμε στο 14.00. Καλώς η κακώς ο πρωταθλητής Ευρώπης θα είναι μόνο ένας.

ΒΟΜΒΑ! ΗΡΘΕ ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΩΡΑ*!

Μονό
22:00

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης 

Goal/goal

1.76
BET: 40 units
Fun bet
22:00

Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης 

Ρεάλ Μαδρίτης στα πέναλτι

14.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like