Αρχική » Προβάδισμα για την κούπα έχει η Ρεάλ!

Προβάδισμα για την κούπα έχει η Ρεάλ!

by admin

Δείτε τις αποδόσεις του τελικού του Champions League, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και τη Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Η μεγάλη στιγμή για τον τελικό του φετινού UEFA Champions League έφτασε. Το βράδυ του Σαββάτου (01/06, 22:00), Ντόρτμουντ και Ρεάλ Μαδρίτης ρίχνονται στη «μάχη» του «Wembley» με… φόντο το βαρύτιμο τρόπαιο.

Οι Βεστφαλοί πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Παρί Σεν Ζερμέν στα ημιτελικά. Στο πρώτο ματς τους, οι Γερμανοί νίκησαν με το ισχνό 1-0 παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε η Παρί και στη ρεβάνς της Γαλλίας, η ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, διπλασίασε τις νίκες της, επικρατώντας ξανά 1-0 και έτσι πήρε το εισιτήριο για το «Wembley». Στο πρώτο ματς σκόραρε Νίκλας Φύλκρουγκ και στη ρεβάνς του Παρισίου, ο Χούμελς. Για το πρωτάθλημα Γερμανίας που ολοκληρώθηκε, η Ντόρτμουντ τερμάτισε στην πέμπτη θέση με 63 βαθμούς, επικρατώντας άνετα στην τελευταία αγωνιστική με 4-0 επί της Ντάρμσταντ.

Από την άλλη μεριά, η πολυνίκης του θεσμού, Ρεάλ Μαδρίτης, βρίσκεται ξανά στον τελικό, διαψεύδοντας πολλούς που την υποτίμησαν φέτος. Στα ημιτελικά και μετά από συναρπαστικές μονομαχίες, η «Βασίλισσα» ήρθε ισόπαλη αρχικά (2-2) στο Μόναχο κόντρα στην Μπάγερν και στη ρεβάνς της Μαδρίτης, έφτασε σε μία σπουδαία ανατροπή στο φινάλε με τα γκολ του Χοσελού και σφράγισε το εισιτήριο για τον τελικό. Οι «μερέγχες» κατέκτησαν ήδη έναν τίτλο για τη φετινή χρονιά, αυτόν της LaLiga, στην οποία τερμάτισαν άνετα πρώτοι με 95 βαθμούς, δέκα διαφορά από τη δεύτερη Μπαρτσελόνα. Στο πρόσφατο ματς για το πρωτάθλημα, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ήρθε ισόπαλη (0-0) με τη Ρεάλ Μπέτις.

Σούπερ προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like