Αρχική » «Πριν μια εβδομάδα η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σάρι» – Μεγάλο ενδιαφέρον και από τη Λέστερ

«Πριν μια εβδομάδα η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σάρι» – Μεγάλο ενδιαφέρον και από τη Λέστερ

by admin

Την στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέρεται να περιμένει την απόφαση του Μαουρίτσιο Σάρι στην «χρυσή» πρόταση που του έχει καταθέσει, ένα νέο δημοσίευμα στην Ιταλία φέρνει κάποια νέα δεδομένα στην υπόθεση. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Αλφρέντο Πεντούλα, οι πράσινοι έχουν καταθέσει την πρόταση τους αυτή στον Ιταλό τεχνικό πριν περίπου μια εβδομάδα, με τον Σάρι όπως τουλάχιστον αναφέρει το δημοσίευμα να ευχαριστεί τους πράσινους για την πρόταση αυτή αλλά να μην μπαίνει σε περισσότερες συζητήσεις.

Οι πληροφορίες αυτές έρχονται σε αντίθεση με αυτές που μετέφερε μόλις χθες ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο ο οποίος αποκάλυψε την πρόταση του Παναθηναϊκού στον Σάρι. Ο Ντι Μάρτζιο -αλλά και έτερος Ιταλός δημοσιογράφος του Skysports Italia- ανέφερε ότι οι πράσινοι έχουν καταθέσει μια πλούσια πρόταση και ο Σάρι ζήτησε χρόνο να απαντήσει.

Θυμίζουμε ότι και οι πληροφορίες από την Ελλάδα, τις οποίες μετέφερε και χθες το βράδυ ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 θέλουν τον Σάρι να απαντά στην πρόταση αυτή μέσα στις επόμενες ημέρες, λογικά μέχρι και αύριο, επισημαίνοντας ότι οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ των πράσινων, με την δεύτερη επιλογή του Παναθηναϊκού για το θέμα του προπονητή να έχει περισσότερες πιθανότητες να αποφέρει ένα deal.

Στο δημοσίευμα, τώρα και πάλι, αναφέρεται ότι ο Σάρι έχει πρόταση και από τη Λέστερ με τον Ιταλό τεχνικό όμως να προτιμά να μην απαντήσει και σε αυτή την πρόταση και γενικότερα να μην βιάζεται να κλείσει σε κάποια ομάδα, καθώς γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον έστω κι αν αυτό δεν έχει μετουσιωθεί σε κάποια πρόταση και από τις Λάτσιο και Μπολόνια.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like