Αρχική » Πορτογαλία – Κροατία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Πορτογαλία – Κροατία: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Πορτογαλία – Κροατία: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στη δυνατή μονομαχία ανάμεσα στην παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο και την σκληροτράχηλη ομάδα του Ντάλιτς.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Πορτογαλία – Κροατία προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Εστάντιο Νασιονάλ» (37.593), Λισαβόνα.
  • Διαιτητής: Χαρμ Όσμερς.
  • Η Πορτογαλία μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά αναμετρήσεις κόντρα στην Κροατία.
  • Σε τέσσερα από τα επτά μεταξύ τους ματς σημειώθηκαν under 2,5 γκολ.

Ρεπορτάζ Πορτογαλίας

Κέρδισε εύκολα τη Φινλανδία με 4-2 στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας, δείχνοντας εξαιρετικά στοιχεία στην επίθεση. Με γκολ του Ντίας στο 17’ και πέναλτι του Ζότα στο 45+4’ η «σελεσάο» πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων στο ημίχρονο, το οποίο έφτασε τα τρία στο 55’ με σκόρερ τον Φερνάντες. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν με τις μοναδικές τους τελικές στο ματς να βρουν δύο γκολ (Πούκι 73’, 77’), όμως ο Μπρούνο Φερνάντες σκόραρε ξανά για το τελικό 4-2 στο 84’.

Stat attack: Μετρά οκτώ σερί νίκες εντός έδρας, με επτά από αυτές να συνδυάζονται με το over 2,5.

Απουσίες: Πλήρης η ομάδα του Μαρτίνεθ, αφού κι ο Κριστιάνο Ρονάλντο ενσωματώθηκε στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντιόγκο Κόστα – Νταλότ, Ντίας, Αντόνιο Σίλβα, Μέντες – Μπρούνο Φερνάντες, Παλίνια, Βιτίνια – Κονσεϊσάο, Λεάο, Ρονάλντο.

Ρεπορτάζ Κροατίας

Δεν εντυπωσίασε αλλά πήρε εύκολη νίκη επί της Βόρειας Μακεδονίας για το πρώτο της φιλικό με πρωταγωνιστή τον Μάγερ. Ο μεσοεπιθετικός της Βόλφσμπουργκ σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο (10’, 45’), ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Πάσαλιτς στο 79’. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι Κροάτες τελείωσαν το ματς με μόλις οκτώ τελικές προσπάθειες, την στιγμή που η αντίπαλός τους κατέγραψε δέκα.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της επιβεβαιώθηκε το no goal & under 2,5.

Απουσίες: Κανένα πρόβλημα τραυματισμού δεν αντιμετωπίζει μέχρι στιγμής η Κροατία, με όλους τους παίκτες που κλήθηκαν διαθέσιμους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Λιβάκοβιτς – Γιουράνοβιτς, Βίντα, Γκβάρντιολ, Σόσα – Κόβασιτς, Μπατούρινα – Μάγερ, Κράμαριτς, Πέρισιτς – Πέτκοβιτς.

Πορτογαλία – Κροατία προγνωστικά

Δυνατό τεστ που θα προετοιμάσει κατάλληλα και τις δύο ομάδες για τις αντιπάλους που θα βρουν μπροστά τους στη φάση των ομίλων. Η Πορτογαλία έχει τη δυνατότητα για πολύ μεγάλα πράγματα, μένει να δούμε όμως αν και πάλι οι Κροάτες θα παρουσιάσουν το ανταγωνιστικό πρόσωπο που δείχνουν τα τελευταία χρόνια. Δεδομένου ότι μιλάμε για φιλικό περιμένουμε πιο χαλαρή εικόνα, οπότε το over 2,5 αποκτά αξία στο 1.94 του Pamestoixima.gr.

Φιλικός Αγώνας – 08/06/2024 19:45

Πορτογαλία – Κροατία

Over 2,5

1,94

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like