Αρχική » Πετρίδης: «Φυσιολογικό το άδειασμα, δεν είναι ρομπότ οι παίκτες του Παναθηναϊκού – Να βγάλουν αντίδραση και εγωισμό»

Πετρίδης: «Φυσιολογικό το άδειασμα, δεν είναι ρομπότ οι παίκτες του Παναθηναϊκού – Να βγάλουν αντίδραση και εγωισμό»

by admin

«Ήταν ένα ματς που ο Παναθηναϊκός δεν είχε τα απαιτούμενα επίπεδα ενέργειας και έντασης, είχε μείνεις το Βερολίνο, δεν κατάφερε να επιβάλλει τον ρυθμό του με εξαίρεση κάποια τετράλεπτα ξεσπάσματα που είχε. Δεν υπήρξε διακριθέντας σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που είχε πολλούς. Κυνηγούσε σε όλο το ματς αλλά έπαιξε μεγάλο ρόλο το άδειασμα, πράγμα λογικό μετά από τόσο μεγάλη επιτυχία. Είναι κάτι που το περιμέναμε, δεν είναι ρομπότ οι παίκτες του Παναθηναϊκού να γυρίσουν τελείως τον διακόπτη. Θα δούμε αύριο πως θα είναι, πρέπει να υπάρξει μια αντίδραση και να βγάλουν ένα κομμάτι εγωισμού», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι ο Ναν μπορεί να τελείωσε το ματς με 21 πόντους αλλά ξεκίνησε με 1/10 σουτ, ο Λεσόρ ήταν ωσεί παρών στο πρώτο ημίχρονο, ενώ ακόμα και παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο του «τριφυλλιού» δεν μπόρεσαν να προσφέρουν την ενέργεια που χρειαζόταν η ομάδα.

Ο Πετρίδης σημείωσε ότι το «κόψιμο» του Μπαλτσερόφσκι δεν αποδείχτηκε σωστή επιλογή από πλευράς Αταμάν, καθώς, με τον Μιλουτίνοφ σε τέτοια κατάσταση θα μπορούσε ο Πολωνός σέντερ του Παναθηναϊκού AKTOR ως κορμί να τον δυσκολέψει.

Ενώ αναφέρθηκε και σε δύο τρία «φαλτσοσφυρίγματα» των διαιτητών που, χωρίς να καθορίσουν το αποτέλεσμα, ήταν εναντίον του «επτάστερου».

Ακούστε το ηχητικό:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like