Αρχική » Πετρίδης: «Σλούκας και Χουάντσο προλαβαίνουν το Final 4 – Ανοικτό το θέμα απόκτησης ψηλού για το πρωτάθλημα»

Πετρίδης: «Σλούκας και Χουάντσο προλαβαίνουν το Final 4 – Ανοικτό το θέμα απόκτησης ψηλού για το πρωτάθλημα»

by admin

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και στην εκπομπή «Οι… Μπάσχετοι», ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πρασίνων» αναφέρθηκε στον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι στο Game 5 των playoffs και στην πρόκριση της ομάδας σε Final 4 Ευρωλίγκας μετά από 12 χρόνια.

«Ιστορικό βράδυ αυτό που ζήσαμε την Τρίτη, ήταν πολύ δύσκολη και απαιτητική σειρά. Η Μακάμπι ήταν πάρα πολύ ανταγωνιστική όλη τη σεζόν. Μετά το ματς, έβλεπες παντού δακρυσμένους ανθρώπους τρομερή συγκίνηση, παιδιά που έκλαιγαν. Ο Ναν έχει προσαρμοστεί τόσο πολύ και ξεσήκωνε τον κόσμο στην προθέρμανσή του».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην κομβική παρουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου στα playoffs με τους Ισραηλινούς, χαρακτηρίζοντάς τον ως «κλειδί της σειράς», κάνοντας σύγκριση με την εποχή που ήταν αρχηγός στον Παναθηναϊκό, σε μια δύσκολη περίοδο για το «τριφύλλι», ενώ τόνισε πως έχει διπλή αξία για τον ίδιο τον Έλληνα φόργουορντ μετά και τον σοβαρό τραυματισμό που είχε μέσα στη σεζόν.

Αναφορικά με την κατάσταση των Κώστα Σλούκα και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως αμφότεροι έκαναν συγκινητικοί προσπάθεια παρά τους τραυματισμούς τους, ενώ, ξεκαθάρισε πως και οι δυο τους θα έχουν επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας πριν την έναρξη του Final 4.

Τέλος, στάθηκε στην τεράστια ζήτηση που υπάρχει στις τάξεις των φιλάθλων για ένα «μαγικό» εισιτήριο για το Final 4 της Ευρωλίγκας. Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμφωνία με τον Κέντρικ Ναν και στο γεγονός πως είναι ευνοϊκοί οι όροι για τον Παναθηναϊκό, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να υπάρξει μια ακόμα προσθήκη στις θέσεις των ψηλών ενόψει τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like