Αρχική » Περιστέρι bwin-Ολυμπιακός: Πρόκριση ή… παράταση

Περιστέρι bwin-Ολυμπιακός: Πρόκριση ή… παράταση

by admin

Πράξη δεύτερη στην ημιτελική σειρά της Stoiximan Basket League ανάμεσα στο Περιστέρι bwin και τον Ολυμπιακό, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να υποδέχεται στο «Ανδρέας Παπανδρέου» εκείνη του Γιώργου Μπαρτζώκα (1/6, 17:15, www.sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ΕΡΤ3).

Στην πρεμιέρα της σειράς, οι «ερυθρόλευκοι» πάτησαν το… γκάζι στο δεύτερο μέρος και επικράτησαν 83-72 και έτσι απέχουν μία νίκη μακριά από τους τελικούς του πρωταθλήματος. Αυτό σημαίνει, πως οι Περιστεριώτες θέλουν οπωσδήποτε το ροζ φύλλο, ώστε να στείλουν τη σειρά σε τρίτο και τελευταίο παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Από ‘κει και πέρα, το Περιστέρι bwin θα έχει μία σημαντική απουσία στο προσεχές ματς. Εκτός θα είναι ο Ζερμέιν Λοβ, ο οποίος τραυματίστηκε στη γάμπα στα μισά της τρίτης περιόδου στο πρώτο παιχνίδι.

Από την άλλη, μία σημαντική απώλεια μετράει και ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν υπολογίζουν στον Μουσταφά Φαλ, ο οποίος έχει υποστεί κάταγμα στο τέταρτο μετατάρσιο του ποδιού του και έτσι θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν.

Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Συμεωνίδης, Καρπάνος και Χριστινάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like