Αρχική » «Περίεργη ιστορία, υπάρχουν ερωτήματα»: Τι δηλώνει για την εξαφάνιση του Michael Mosley ο δήμαρχος Σύμης

«Περίεργη ιστορία, υπάρχουν ερωτήματα»: Τι δηλώνει για την εξαφάνιση του Michael Mosley ο δήμαρχος Σύμης

by admin

Περίεργη ιστορία χαρακτηρίζει την εξαφάνιση του παρουσιαστή του BBC Michael Mosley o δήμαρχος Σύμης. θέτοντας σειρά ερωτημάτων για το τι μπορεί να συνέβη.

“Δεν θα μπορούσε να έχει πάθει κάτι και να μην τον βρούμε μετά από 1-2 λεπτάκια στον δρόμο που συνδέει την πόλη με το Πέδι και το χωριό” επισημαίνει μεταξύ άλλων o Λευτέρης Παπακαλοδούκας σε συνέντευξή του στο skai.gr.

Σε τι φάση είναι οι έρευνες αυτή τη στιγμή;

– Αυτή τη στιγμή οι έρευνες είναι σαν να ξεκινάμε από την αρχή. Δεν έχουμε κάποιο στοιχείο το οποίο να δείχνει ότι ο αγνοούμενος βρίσκεται κάπου, σε κάποιο σημείο. Το μόνο που ξέρουμε είναι ότι έχει περάσει τη διαδρομή, αυτή του μονοπατιού, από την παραλία, έχει διασχίσει τον παραλιακό δρόμο του Πεδιού και από κει και πέρα εξαφανίστηκε στη διαδρομή από το Πέδι προς το χωριό και τον Γιαλό.

Τώρα τι έχει προκύψει εκεί; Δεν θα μπορούσε να έχει πάθει κάτι και να μην τον βρούμε μετά από 1-2 λεπτάκια στον δρόμο που συνδέει την πόλη με το Πέδι και το χωριό, γιατί σε αυτόν τον δρόμο η κίνηση είναι πολύ συχνή. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τι έχει συμβεί, τι έχει γίνει…

– Σαν να άνοιξε η γη και να τον κατάπιε αυτόν τον άνθρωπο…

Κάτι τέτοιο. Υπάρχουν βέβαια κάποια θέματα. Οπως γιατί έφυγε από το Πέδι μόνος του, από την παραλία του Αγίου Νικολάου, γιατί δεν κρατούσε το κινητό μαζί του, γιατί με 45 βαθμούς Κελσίου περπάτησε αντί να πάρει το σκαφάκι να κατέβει στην πόλη. Είναι λίγο περίεργη όλη η ιστορία.

– Το σενάριο που εξετάζετε αυτή τη στιγμή ποιο είναι;

Ο άνθρωπος ή έχασε τον δρόμο -που δεν χάνεται ο δρόμος- από μόνος του επέλεξε να μπει μέσα στα δέντρα και να περπατήσει στα χωράφια, ή πήγε να δει κάποιο άλλο αξιοθέατο και με 40-45 βαθμούς Κελσίου ζαλίστηκε, έπαθε κάτι και ήταν μόνος του και αβοήθητος. Οχι όμως στον κεντρικό δρόμο. Τα υπόλοιπα δεν μπορώ να τα πω εγώ, όλοι τα βάζουμε στο μυαλό μας αλλά δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω.

Πηγή: skai.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like