Αρχική » Πεντούλα: Ο Παναθηναϊκός είπε στον Σάρι ότι είναι πρόθυμος να περιμένει, δεν πείθεται ο Ιταλός και παίρνει τον χρόνο του

Πεντούλα: Ο Παναθηναϊκός είπε στον Σάρι ότι είναι πρόθυμος να περιμένει, δεν πείθεται ο Ιταλός και παίρνει τον χρόνο του

by admin

Νέα δεδομένα στην υπόθεση του Μαουρίτσιο Σάρι!

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Αλφρέντο Πεντούλα, που είναι ο πλέον… κοντινός του Ιταλού προπονητή, ο Παναθηναϊκός είπε στον Σάρι ότι είναι πρόθυμος να τον περιμένει και άλλο, με τον 65χρονο να μην πείθεται και να παίρνει τον χρόνο του! Σημειώνει, μάλιστα, ότι για αυτόν τον λόγο «είναι πιθανό οι Έλληνες να πάνε σε άλλο προφίλ (σ.σ. προπονητή)»!

Μεταφέροντας την ανάρτηση του Ιταλού δημοσιογράφου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6, ο Νίκος Αθανασίου τόνισε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να περιμένει έως την Παρασκευή ή το Σάββατο, αφού ο Σάρι είναι ο μεγάλος του στόχος, ενώ πρόσθεσε πως είναι λογικό ο σύλλογος να «τρέχει», παράλληλα και άλλες περιπτώσεις.

Από το βράδυ της Τρίτης (04/06), θυμίζουμε, ο Τάσος Νικολογιάννης μετέδωσε στους 94,6 ότι ο Ιταλός τεχνικός ζήτησε λίγο χρόνο ακόμα για να δώσει την απάντησή του, με τους «πράσινους» να εμφανίζονται διατεθειμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, προκειμένου να φέρουν στην Αθήνα τον πρωην προπονητή της Λάτσιο, αφού του έχουν κάνει και μία μυθική πρόταση, φτάνοντας συνολικά τα 13,5 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια!

Η ανάρτηση του Αλφρέντο Πεντούλα:

Ακούστε όσα ανέφερε ο Νίκος Αθανασίου για την ανάρτηση του Πεντούλα:

Και όσα μετέφερε νωρίτερα στους 94,6:

Α



ΠΗΓΗ

You may also like