Αρχική » Παρτίζαν: «Σκάνδαλο! Οι διαιτητές ήθελαν να δώσουν το πρωτάθλημα στον Ερυθρό Αστέρα!»

Παρτίζαν: «Σκάνδαλο! Οι διαιτητές ήθελαν να δώσουν το πρωτάθλημα στον Ερυθρό Αστέρα!»

by admin

Καζάνι που… βράζει είναι ο οργανισμός της Παρτίζαν.

Λίγη ώρα μετά τον μηδενισμό στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος Σερβίας κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς εξέδωσε ανακοίνωση, εξαπολύοντας επίθεση κατά των διαιτητών και αφήνοντας να εννοηθεί ότι την… εξαπάτησαν, ώστε να ανακηρυχτούν πρωταθλητές οι «ερυθρόλευκοι»!

Αρχικά, η Παρτίζαν υποστηρίζει ότι για πρώτη φορά στα χρονικά διεκόπη ντέρμπι και εκκενώθηκε το γήπεδο για υβριστικά συνθήματα, από την στιγμή που και στα δύο γήπεδα έχει επαναληφθεί κάτι ανάλογο με αποδέκτες παίκτες και προπονητές των δύο ομάδων, αλλά ουδέποτε ζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Στη συνέχεια, οι «ασπρόμαυροι» εξαπέλυσαν μία πιο βαριά κατηγορία, καθώς άφησαν να εννοηθεί ότι οι ρέφερι τους… εξαπάτησαν. Συγκεκριμένα, από την Παρτίζαν υποστηρίζουν ότι τους είχε δοθεί η εντύπωση ότι το ματς θα συνεχιζόταν την επόμενη ημέρα κεκλεισμένων των θυρών. Για τον λόγο αυτό, οι παίκτες επέστρεψαν στα αποδυτήρια, έπειτα από αρκετή ώρα που περίμεναν στο παρκέ μετά τη διακοπή, παίρνοντας και την σχετική άδεια από την ομάδα να επιστρέψουν στα σπίτια τους. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, μετά από κάποια ώρα και χωρίς προειδοποίηση επέστρεψαν στο παρκέ τόσο ο Ερυθρός Αστέρας, όσο και οι διαιτητές!

Για να καταλήξουν οι «ασπρόμαυροι»: «Οι διαιτητές και η διοίκηση της λίγκας ήθελαν να στέψουν πρωταθλητή Σερβίας τον Ερυθρό Αστέρα με αυτό τον τρόπο και η Παρτίζαν δεν θέλει να συμμετέχει σε ένα τέτοιο σκάνδαλο»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.



ΠΗΓΗ

You may also like