Αρχική » Παπαϊωάννου: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Ατζούν για τη Λαμία – Κάναμε μια κουβέντα με τον Βόκολο, υπάρχει διάθεση»

Παπαϊωάννου: «Υπήρξε ενδιαφέρον του Ατζούν για τη Λαμία – Κάναμε μια κουβέντα με τον Βόκολο, υπάρχει διάθεση»

by admin

Τον απολογισμό της χρονιάς για τη Λαμία, έκανε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, αλλά και δήμαρχος της πόλης, Πανουργιάς Παπαϊωάννου.

Μιλώντας στον στον LamiaPolis 87,7 επιβεβαίωσε ότι υπήρξε ενδιαφέρον από πλευράς, Ατζούν Ιλιτζαλί για την ομάδα, αλλά και τους λόγους για τους οποίους δεν προχώρησε το deal, ενώ πρόσθεσε ότι έχουν ήδη γίνει επαφές, σε καλό κλίμα με τον Λεωνίδα Βόκολο για την παραμονή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αναλυτικά:

«Η αλήθεια είναι ότι φέτος δεν ασχολούμαι πολύ με την ομάδα, λόγω της νέας μου ιδιότητας ως δήμαρχος. Σίγουρα η Λαμία είχε μία πετυχημένη πορεία φέτος, παίξανε πολλοί παράγοντες ρόλο. Έπαιξε ρόλο το μπάτζετ, η τύχη, ο προπονητής, φυσικά οι ποδοσφαιριστές. Αν και πέρυσι είχαμε υψηλότερο μπάτζετ. Ήταν μία καλή χρονιά.

Το καλύτερο θα ήταν να βρεθεί ένας υγιής παράγοντας, να είμαι κι εγώ δίπλα του να βοηθάω, και να πάρει ένα κομμάτι πάνω του. Δυστυχώς οι γηπεδικές εγκαταστάσεις που έχουμε, όχι το προπονητικό, το ΔΑΚ δεν βοηθάει σε αυτό. Ήρθαν καναδυό άνθρωποι σοβαροί, ένας Ελληνοαμερικάνος, ένας ξένος. Υπήρξε ενδιαφέρον και από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν βοηθάει όμως το γήπεδο. Εμείς το κρατάμε σε καλή κατάσταση, αλλά δεν δικαιούται ευρωπαϊκή άδεια», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Με τον Λεωνίδα Βόκολο έχουμε κάνει μία πρώτη κουβέντα, θα μιλήσουμε ξανά το επόμενο διάστημα, υπάρχει διάθεση, θα δούμε.

Πρόθεσή μας είναι να κρατήσουμε τον βασικό μας κορμό, δεν είναι εύκολο να μείνουν όλα τα ψηλά συμβόλαια. Όπως λέει μια λαϊκή παροιμία: Το μοναστήρι να είναι καλά και από καλογέρους… Το καλοκαίρι η προετοιμασία θα γίνει και πάλι στην Ολλανδία».

Α

ΠΗΓΗ

You may also like