Αρχική » ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία η προετοιμασία – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

ΠΑΟΚ: Στην Ολλανδία η προετοιμασία – Αναλυτικά οι ημερομηνίες

by admin

Αυτό είναι το πρόγραμμα της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ ενόψει της σεζόν 2024-25.

Οι πρωταθλητές ανακοίνωσαν ότι θα ταξιδέψουν στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο του καλοκαιρινού μονταρίσματος, αλλά και τις σχετικές ημερομηνίες.

Το πρώτο ραντεβού του «δικεφάλου του Βορρά» έχει οριστεί για τις 20 Ιουνίου στη Νέα Μεσημβρία, ενώ θα αναχωρήσει την 1/7 για το Χορστ, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 15/7.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ξεκουράζονται. Το δικαιούνται μετά από μία μεγάλη κι ιδιαίτερα απαιτητική σεζόν. Ο σχεδιασμός όμως για την επόμενη αγωνιστική περίοδο βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο ΠΑΟΚ θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Το αγωνιστικό τμήμα θα συγκεντρωθεί για πρώτη φορά για τη σεζόν 2024-25 στη Νέα Μεσημβρία στις 20 Ιουνίου και θα ξεκινήσει προπονήσεις, πριν την αναχώρηση για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Ο Δικέφαλος επιστρέφει στο Χορστ. Η ομάδα θα ταξιδέψει για Ολλανδία στις 01.07 και θα παραμείνει στο ParkHotel μέχρι τις 15.07. Το πρόγραμμα των φιλικών αναμετρήσεων θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες, όταν και θα οριστοκοποιηθούν οι αντίπαλοι.

To πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας θα διεξαχθεί στις 23 ή 24 Ιουλίου, με την κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του UEFA Champions League 2024-25 να είναι προγραμματισμένη για τις 19 Ιουνίου.

Α

ΠΗΓΗ

You may also like