Αρχική » Παναθηναϊκός AKTOR: 100 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στηρίζοντας και εκφράζοντας την πίστη τους στους «πράσινους»

Παναθηναϊκός AKTOR: 100 φίλοι της ομάδας βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ στηρίζοντας και εκφράζοντας την πίστη τους στους «πράσινους»

by admin

Ο Παναθηναϊκός AKTOR βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον… τοίχο μετά και τη δεύτερη ήττα που υπέστη από τον Ολυμπιακό, στους τελικούς της Stoiximan Basket League.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει να ανέβει ένα «βουνό» ώστε να κάνει την ολική ανατροπή από το 2-0 για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, ο κόσμος της ομάδας βρίσκεται στο πλευρό του συλλόγου στηρίζοντάς τον έμπρακτα στην προσπάθεια αυτή!

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα πως περισσότεροι από 100 φίλοι του «τριφυλλιού» βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ και περίμεναν την αποστολή να επιστρέψει από το ΣΕΦ, χειροκροτώντας ένθερμα παίκτες και τεχνικό τιμ, εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη και πίστη τους για τη συνέχεια των τελικών.

Να θυμίσουμε πως το Game 3 της σειράς είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Δευτέρα (10/06, 21:15) στο ΟΑΚΑ, εκεί όπου με πιθανή νίκη, οι «πράσινοι» μπορούν να μπουν στο κόλπο της διεκδίκησης του πρωταθλήματος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

ΠΗΓΗ

You may also like