Αρχική » Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Οι αποδόσεις του μεγάλου ντέρμπι

by admin

Δείτε τις αποδόσεις του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, καθώς και τα τελευταία νέα των ομάδων στο koubanezos.gr.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Με ντέρμπι «αιωνίων» (20:00) στη Λεωφόρο ολοκληρώνονται τα φετινά Playoffs του πρωταθλήματος της Super League, με τις δυο ομάδες να είναι αδιάφορες βαθμολογικά, καθώς δεν διεκδικούν τον τίτλο, ωστόσο προετοιμάζονται για τους επερχόμενους τελικούς που έχουν να δώσουν. Ο Ολυμπιακός για το Conference League κόντρα στη Φιορεντίνα και ο Παναθηναϊκός απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας. Πάμε αναλυτικά να δούμε για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά.

Οι «πράσινοι» δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, καθώς στο πρόσφατο ματς της Τετάρτης, γνώρισαν βαριά ήττα με 4-1 στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ και έτσι τέθηκαν επίσημα εκτός διεκδίκησης τίτλου, ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσαν και τη λύση της συνεργασίας τους με τον Φατίχ Τερίμ. Πλέον, το «τριφύλλι» θέλει απλά να κλείσει θετικά τη χρονιά μπροστά στο κοινό του σε ένα ντέρμπι που πάντα έχει τη δική του σημασία κόντρα στον Ολυμπιακό, ενώ παράλληλα θα δοκιμάσει και σχήματα ενόψει του Άρη.

Στον αντίποδα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε καλό «μομέντουμ», παρά το γεγονός ότι έχασαν έναν στόχο της φετινής σεζόν, ο οποίος ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες μετά την εύκολη νίκη του ΠΑΟΚ, είδαν τις ελπίδες τους για την κούπα να… σβήνουν, ωστόσο πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση και επιβλήθηκαν στην έδρα τους με 2-0 επί της ΑΕΚ, την οποία έβαλαν σε… μπελάδες για τον τίτλο. Το σύνολο του Μεντιλίμπαρ θέλει τη νίκη, προκειμένου να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στη Νέα Φιλαδέλφεια για τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικόσ την ιστορία του.

Τρελή προσφορά* εγγραφής!

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

ΠΗΓΗ

You may also like