Αρχική » Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

by admin

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά και ανάλυση αγώνα στο ντέρμπι της αιωνίων για την 3η θέση και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά από την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day.

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Λουίς Γκοντίνιο.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 1-3.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-3 (άνευ αγώνα), Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 2-0.
  • Στο κύπελλο: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-1, Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-0 (6-7 πέναλτι).
  • Ο Παναθηναϊκός μετρά πέντε νίκες, έξι ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία δώδεκα ματς απέναντι στον Ολυμπιακό.
  • Εντός έδρας ο Παναθηναϊκός είναι αήττητος στα τελευταία έξι παιχνίδια κόντρα στον Ολυμπιακό.
  • Σε δέκα από τα τελευταία δώδεκα μεταξύ τους ματς επιβεβαιώθηκε το under 2,5.

Ρεπορτάζ Παναθηναϊκού

Τα πάνω κάτω ήρθαν στο στρατόπεδο του Παναθηναϊκού, καθώς τα πρόσφατα αρνητικά αποτελέσματα όχι μόνο έθεσαν την ομάδα εκτός διεκδίκησης τίτλου, αλλά πλέον και σε επικίνδυνη θέση όσον αφορά την έξοδο στην Ευρώπη. Την Τετάρτη το «τριφύλλι» υπέστη βαριά ήττα με 4-1 στην «Τούμπα», και ως εκ τούτου έπεσε στην τέταρτη θέση. Πήγε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ με γκολ του Τάισον (37’), και με πέναλτι του Ζίβκοβιτς στο 72’ οι γηπεδούχοι διεύρυναν το προβάδισμά τους. Το γκολ του Γερεμέγεφ στο 78’ πήγε να βάλει τους «πράσινους» ξανά στο ματς, όμως ο Βιεϊρίνια στο 89’ κι ο Ζίβκοβιτς με δεύτερο γκολ στο 90+2’ διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή με τον Φατίχ Τερίμ να αποτελεί παρελθόν, και τον Χρήστο Κόντη να τον αντικαθιστά για τα δύο εναπομείναντα ματς της χρονιάς.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ σε επτά από τα τελευταία οκτώ εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Εκτός οι Ιωαννίδης, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Αράο – Μαντσίνι, Μπακασέτας, Μπερνάρ – Σπόραρ.

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Έκανε το καθήκον του απέναντι στην ΑΕΚ νικώντας με 2-0, κι έτσι κρατάει στα χέρια του την τρίτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Σε ένα ματς που είχε από την αρχή τον πρώτο λόγο, ο Ολυμπιακός βρήκε γκολ με πολύ ωραίο σουτ του Όρτα στο 65’, και με τον ίδιο παίκτη έκανε το 2-0 στις καθυστερήσεις. Αυτή ήταν η έκτη διαδοχική νίκη στο «Καραϊσκάκης» για την ομάδα του Μεντιλίμπαρ, η οποία έχει 73 βαθμούς. Φυσικά δεν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, όμως χρειάζεται απλώς να μην ηττηθεί για να παραμείνει μέχρι και το φινάλε της σεζόν στην τριάδα, καθώς έχει διαφορά δύο βαθμών από τον Παναθηναϊκό.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία εννιά εκτός έδρας παιχνίδια.

Απουσίες: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Ορτέγκα και λόγω τιμωρίας ο Τσικίνιο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ρίτσαρντς – Όρτα, Ιμπόρα, Έσε – Ποντένσε, Φορτούνης, Ελ Κααμπί.

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

Πολύ κακό το κλίμα στον Παναθηναϊκό, με τα ματς απέναντι σε Ολυμπιακό και Άρη να κρίνουν αν μπορεί να σωθεί η χρονιά. Το μόνο που μπορεί να προσφέρει τη δεδομένη χρονική στιγμή ο Κόντης είναι ψυχολογική τόνωση, κάτι που θα χρειαστεί απέναντι στον φορμαρισμένο Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» από την πλευρά τους θα προσπαθήσουν να αποφύγουν την ήττα, έχοντας στην άκρη του μυαλού τους τον τελικό του Conference League σε μιάμιση εβδομάδα. Θα τους βολέψει η ισοπαλία, η οποία αποτελεί αξιόλογη επιλογή στο 3.40 του Pamestoixima.gr

Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση!

ΠΗΓΗ

You may also like